bg
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
Home In de Club Culinair Specials Informatie Reageren Nieuwsbrief

- Hoeveel bezoekers komen er op welke avond?

De donderdag is altijd een goed bezochte avond, maar minder druk bezocht dan de onstuimige woensdag, vrijdag, zaterdag. Wij durven rustig te stellen dat wij één van Nederlands drukst bezochte parenclubs zijn. Ook de vrijdag, zaterdagavond zijn gemengde avonden wat bezoekers betreft. Zowel paren, dames en heren vinden het een ultiem genoegen op deze avonden met elkaar het weekend te starten en te beëindigen. Ook hier geldt dat het altijd druk bezochte avonden zijn en zeer erotisch van karakter.

- Kan je je afzonderen?

Nee wij hebben geen kamers waarin je je kunt afzonderen, Amouret'te is een dynamische parenclub, die staat voor erotiek en openheid.

- Op welke avonden zijn er ook alleenstaanden toegestaan?

Op alle openingsavonden zijn alleenstaande heren welkom.

- Kan je bekenden tegenkomen?

Wat gebeurt er als je bij ons een bekende tegenkomt waarvan je niet verwacht dat hij of zij ook een bezoeker van parenclubs is? Ga gewoon met de situatie om, je hoeft dan niet te schrikken. Uiteindelijk is de persoon die je ontmoet net zo modern van opvatting als jezelf, namelijk iemand die midden in het moderne leven staat en daarvan optimaal wil genieten.

- Hoe gaat men om met de diverse seksualiteiten?

Biseksualiteit: Je merkt dat tegenwoordig de bezoekers van een parenclub zeer moderne mensen zijn en ook hun opvattingen zijn dat. Dus biseksualiteit is ook bij ons een normaal begrip. Een advies, ga er wel voorzichtig mee om, want houdt er rekening mee dat niet iedereen ervan gediend is.

- Is men verplicht ergens aan deel te nemen?

Nee, je bent niet verplicht om ergens aan deel te nemen, wat dat dan ook mag zijn. Of je nu wilt kijken, een drankje aan de bar wilt drinken, van de sauna gebruik wilt maken of lekker wilt dansen, het is bij ons allemaal mogelijk, want uiteindelijk zijn wij een multifunctioneel erotisch uitgaanscentrum.

- Waar laten we onze kleding?

Direct bij binnenkomst vind je een garderobe, waar je eventuele jassen kwijt kunt, maar we raden je beslist aan om eventuele kostbare jassen in je kluisje op te bergen of aan ons personeel af te geven. Op de eerste etage vind je een ruime gelegenheid om je om te kleden, daar zijn mollest bestendige kluisjes aanwezig om je kostbaarheden in op te bergen.

Moeten wij handdoeken meebrengen?

Nee, dat is niet nodig, want die zijn bij ons voldoende aanwezig, zowel bij de douches op de eerste etage en bij de natte groep in het souterrain. Wij hebben echter één verzoek, wil je zo vriendelijk zijn om milieubewust met de handdoeken om te gaan? Het wassen van iedere handdoek kost uiteindelijk enkele tientallen liters water. Gebruik wat je nodig hebt, maar ook niet meer dan dat.

Hoe is het gesteld met de hygiëne?

Wij streven er naar om het predikaat: "Meest hygiënische parenclub van Nederland", te bewijzen en te behouden. Wij met onze medewerk(st)ers gaan ervoor om dat zo te houden.

- Wat voor kleding (dresscode) draagt men wanneer?

Wat trek je aan als je van plan bent om een bezoek te brengen aan een parenclub, ons advies is trek dat aan waarvan je denkt dat je medemensen vinden en/of denken: "Nou die mag er zijn!". Een beetje sexy mag best, sterker nog: "Wij raden het aan!".Heren: Boxershort of Slip, dus GEEN zwemkleding/bermuda Bovenkleding voor heren wordt niet als sexy dresscode gezien, tenzij de bovenkleding deel uitmaakt van een kledingset (dus met bijpassende boxer)
Dames: Trek je kledingkast maar open en zoek de leukste en meest erotische lingerie uit om je partner, of eventueel anderen in verlegenheid te brengen.
Gewone luchtige (onderjurkjes) jurkjes maken GEEN deel uit van sexy/spannende lingerie en dus ook niet van de dresscode. Ons team zal actief toe zien op naleving van de dresscode.

- Hoe oud is de gemiddelde bezoeker?

Alle Leeftijden, ja inderdaad, erotiek heeft niets met leeftijd te maken. De gemiddelde leeftijd van onze gasten is relatief jong, dit komt doordat Amouret'te een jonge dynamische uitstraling heeft. Bezoekers jonger dan 18 jaar, worden beslist niet toegelaten.

- Moet men lid worden?

Ja, om een bezoek aan Amouret'te te brengen, moet je lid zijn of worden. Dit hebben wij ingevoerd om tegemoet te komen aan de vraag van onze leden om een wat meer selecter gezelschap te creëren. Deze wens hebben we middels een lidmaatschapsysteem gerealiseerd. Hierdoor is het nog aangenamer om bij ons te genieten van een erotische parenavond op zeer hoog niveau.De kosten van een lidmaatschap bedragen een eenmalige vergoeding van €10,--. Ons lidmaatschap heeft een onbeperkte tijdsduur. De aanmelding doe je bij je eerste bezoek aan onze club. Wil je eerst een keer een avond avonturieren en kijken of een parenclub bij jou of jullie past? Dan bestaat er de mogelijkheid om een dagpas te nemen deze pas is alleen geldig op de avond van bezoek, en geeft je de mogelijkheid om onze club wel te bezoeken.De kosten voor deze dagpas bedragen €5,--

- Kan men aan een mailinglijst worden toegevoegd?

Gasten die het op prijs stellen op de hoogte gehouden te worden van de diverse activiteiten die worden georganiseerd om een bezoek aan Amouret'te tot een werkelijk ultiem genoegen te maken, kunnen dit kenbaar maken. U kunt zich hier (via de button nieuwsbrief) online inschrijven voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief. Men ontvangt dan regelmatig onze mailing.

- Wat voor muziek wordt er gedraaid/gespeeld?

Ons streven is er op gericht om een zo breed mogelijk publiek van de meest moderne en eigentijdse muziek te laten genieten. Wij draaien de muziek zoals u die ook op de populaire radiozenders voorbij hoort komen.

- Wat zijn de openingstijden?

Kijk voor onze openingstijden op de openingstijden pagina.

- Wij komen van ver, waar kunnen wij overnachten?

Bij Amouret'te kan je helaas niet overnachten. Voor mensen die nog een lange weg terug hebben te gaan naar huis zijn er echter in de omgeving wel een paar uitstekende hotels aanwezig. Ga voor informatie naar onze pagina met hotel informatie.

- Welke avonden zijn uitsluitend paren welkom?

Woensdag tot en met Zaterdag zijn wij geopend voor paren & alleen gaande dames en heren.
Wij hanteren geen exclusieve parenavond.

- Waar laat je je heilige koe?

Je heilige koe kun je kosteloos op, de naast onze schitterend gelegen locatie, te midden van het Maarsseveense plassengebied, parkeerterrein parkeren.

- Wordt er aan partnerruil gedaan?

Ja, bij ons doet men aan partnerruil, maar dat wil geenszins zeggen dat het verplicht is hieraan deel te nemen. Er zijn ook talrijke andere manieren om je bij ons erotisch te ontspannen. Amouret'te staat er overigens om bekend dat er altijd veel actieve partnerruilstellen aanwezig zijn. Onze sfeervolle entourage is daar ook uitermate geschikt voor.

- Wat kost wat op welke avond?

Kijk voor onze prijzen op de prijzenpagina.

- Moet je reserveren?

Nee, wij hanteren GEEN reserveringssysteem om een avond in één van Nederlands meest sfeervolle parenclubs door te brengen. Dit zou ten koste gaan van je anonimiteit. De gastvrijheid in onze parenclub is van zeer hoog niveau, je ultieme erotische belevingen komen bij ons zonder te reserveren tot z'n recht.

- Op welke avonden is het restaurant geopend?

Op vrijdag en zaterdag wordt een koud & warm buffet geserveerd. Kijk voor meer informatie onder Culinair.

- Hoe staat het met safe seks?

"Wat moet je daar nu weer mee" zul je denken. Nou dat denken wij dus ook, neem daarom dus zelf de juiste verantwoording. Wij zorgen dat er altijd voldoende gratis condooms aanwezig zijn.

- Is men verplicht zich uit te kleden?

Ja, Amouret'te heeft een dresscode. Men is verplicht zich om te kleden en wel vanaf 21.00 uur.
Ons advies: Heren: Een sexy slip/boxer maakt het voor dames wel heel aantrekkelijk en spannend, t-shirts bij heren wordt niet gezien als sexy dresscode.
Dames: Trek je kledingkast maar open en zoek de leukste en meest erotische lingerie uit om je partner, of eventueel anderen in verlegenheid te brengen.
Gewone luchtige jurkjes alsook bad of strandkleding maken GEEN deel uit van sexy/spannende lingerie en dus ook niet van de dresscode.
Ons team zal actief toe zien op naleving van de dresscode.

- Hoe staat het met de veiligheid?

Ook hier stellen wij zeer hoge eisen aan, het pand is geheel voorzien van noodverlichting en brandblusapparatuur. Er is op iedere verdieping de mogelijkheid om op diverse plaatsen,bij calamiteiten, het pand te verlaten.Amouret'te is er veel aan gelegen om haar veiligheids en vergunningen systeem up to date te houden, dit is zowel in uw als ons belang.

- Welke avond is het meest geschikt voor mij c.q. ons ?

Dit hangt volledig van je persoonlijke omstandigheden af. Wil je als paar op een ongedwongen manier met andere paren relaxed een erotische avond beleven, dan raden wij je beslist de zaterdagavond aan. Maar vind je het spannend dat er eventueel één of meerdere dames c.q. heren ook aanwezig zijn, dan kan je kiezen uit één van de overige dagen dat we geopend zijn.

- Hoe zit het met het roken ?

Amouret'te beschikt over een gezellig ingerichte rookruimte.Deze ruimte hebben wij speciaal ingericht om de rokers die Amouret'te bezoeken de mogelijkheid te geven op hun gemak van hun sigaret te genieten. Overigens zonder daarbij de niet-roker tot last te zijn. In de overige ruimtes is het roken ten strengste verboden.

- Gold Card en het gebruik ?

Amouret'te verstrekt de GoldCard aan paren die een juiste invulling geven aan het begrip "swingen" deze paren krijgen hierdoor exclusieve voordelen die de reguliere bezoekers niet ontvangen, Amouret'te stelt echter wel als voorwaarde dat bezitters van de GoldCard de card bij het bezoeken van de club kunnen overleggen.Ofwel zorg dat je de pas bij je hebt als je Amouret'te bezoekt.