Amouret
BDSM verhalen

BDSM verhalen: zo maak je het spannender en extremer

Blinddoeken, bondage, zweepjes, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je een liefhebber van spannend en extreem bent, gaat er met BDSM een wereld voor je open. En het leukste is niet eens dat je diverse attributen kunt gebruiken. Nee, de BDSM verhalen maken het pas echt opwindend, spannend en een tikkeltje extreem. In dit artikel geven we je voorbeelden van BDSM verhalen en leggen we uit welke spullen je voor welk verhaal kunt gebruiken.

De voorbeelden van scènes zien er misschien wat extreem of ziek uit. Voor de goede orde, dat zijn ze niet. Een rollenspel waarbij iemand een dier speelt is heel wat anders dan animal sex. Daar moet iedereen zich namelijk ver bij vandaan houden.

BDSM verhalen: zo maak je het spannender en extremer

Wat is BDSM?

BDSM is de afkorting van bondage en discipline (B & D), dominantie en submissie (D & S) en sadisme en masochisme (S & M). BDSM is ontzettend breed. Het kan onschuldig zijn, zoals je partner met boeien vastmaken aan het bed, tot de meest extreme acties waarbij er brandende kaarsen in een anus worden geduwd. Om maar een voorbeeld te noemen.

Binnen elke vorm van BDSM is er een belangrijke gemene deler: het rollenspel. In een spel tussen twee personen is de een dominant en de ander onderdanig. Dit worden de meester(es) en sub genoemd. BDSM kan ook met groepen. Dan zijn er meerdere meesters en onderdanen.

Rollenspel met ‘dieren’

We zeggen het nog eenmaal, dit heeft niks met dieren te maken. Bij BDSM worden rollen gespeeld. Straks gaan we het bijvoorbeeld nog over seks onder dwang hebben. Dit zijn allemaal fantasieën en hebben niks met dierenseks en verkrachting te maken.

Tijdens een rollenspel met dieren is de onderdanige een dier. Dit kunnen allerlei dieren zijn. Een hond is populair. Hier gebruik je een halsband en koord voor. Je kunt de sub overal mee naartoe nemen. Als je het opwindend vindt, kun je de sub ook een latex pak of een BDSM masker laten dragen.

En je kunt dus elk dier spelen. Vind je het spannend om een leeuw te temmen? Dat kan prima. In jouw fantasie kan alles.

De strenge baas

Het is tijd voor je jaarlijkse beoordelingsgesprek. Ondanks dat je voor je gevoel hard hebt gewerkt en al je targets hebt bereikt, is de baas niet helemaal tevreden. Sterker nog, je baas is diep teleurgesteld. Je bent namelijk niet ingegaan op de avances. Terwijl je stamelt dat je het helemaal niet hebt doorgehad, word je vastgepakt en tegen het bureau geduwd. Het gaat allemaal zo snel en voor je het weet, kun je je armen en benen niet meer bewegen en lig je er hulpeloos bij.

Word je hier opgewonden van? Dan is dit het perfecte rollenspel voor jou. ‘De strenge baas’ kun je helemaal naar wens maken. Je kunt het bij eenvoudige bondage houden. Maar als je een stapje verder wilt gaan, compleet met lijfstraffen, heb je onder meer een zweep nodig. Bij dit rollenspel komt een bondage set prima van pas. In een goede set zit eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Fantasie gedwongen seks

Verkrachting is vreselijk en een van de ergste dingen die een mens kan meemaken. Als fantasie kan het daarentegen best spannend zijn. Aardig wat mensen, voornamelijk vrouwen, fantaseren zelfs geregeld over verkrachting. In een BDSM-rollenspel kan deze fantasie uitkomen.

Je kunt met dit rollenspel alle kanten op. De ‘verkrachter’ kan bijvoorbeeld een inbreker zijn die door jou betrapt wordt. Of je tovert je woonkamer om tot een café waarbij je uitdagend tegen iemand aan gaat dansen. Die persoon wil alleen een stapje verder gaan, verder dan jij wilt.

Zo zijn er nog duizenden scènes te bedenken. Bij dit rollenspel heb je in principe niet zoveel nodig. Een setje handboeien of een bondage touw is een mooi extraatje.

Pegging

Weet je wat pegging is? Pegging is een rollenspel waarbij de vrouw de man penetreert. Het is misschien even wennen, maar voor mannen kan het erg lekker zijn. Een vereiste dat je er (letterlijk en figuurlijk) voor open staat.

Voor pegging heb je een voorbinddildo of strapon nodig. Deze zijn er in alle soorten en maten. Als je dit voor het eerst gaat doen is het wel zo prettig om geen al te grote dildo te gebruiken. Een voordeel van een strapon is dat in het harnas vaak verschillende formaten dildo’s en vibrators passen.

Pegging geeft de vrouw een groot gevoel van macht. De man moet zich volledig overgeven. Hij kan zichzelf tijdens de penetratie bevredigen of dit door de vrouw laten doen. Het orgasme is ongeëvenaard. Gebruik wel altijd voldoende anaal glijmiddel.

Age play

Vind je het geil om seks te hebben met een schoolmeisje? Of juist met een oudere man of vrouw? Age play wordt vaak gedaan. Wat heb je ervoor nodig? Eigenlijk weinig. Met je fantasie kom je al een heel eind. En je kunt er eventueel een passend setje lingerie bij kopen. In het geval van het schoolmeisje is er bijvoorbeeld een spannend setje dames lingerie verkrijgbaar.

Age play kun je, net als de meeste andere rollenspellen, al de hele dag opbouwen. Dat maakt BDSM verhalen ook zo spannend.

Conclusie

BDSM verhalen zijn ideaal om je fantasie de vrije loop te laten. Het leuke is dat alles wat jullie spannend vinden gedaan kan worden. Daarbij is het wel belangrijk dat jullie het allebei lekker vinden. Als een man het geil vindt om zijn vrouw zogenaamd te verkrachten, moet de vrouw dit uiteraard ook goed vinden.

Is de wederzijdse toestemming er, dan kunnen jullie helemaal losgaan. Op het gebied van BDSM artikelen is vrijwel alles te koop. Er zijn allerlei spullen om je partner vast te vinden en een beetje pijn te doen. Ben je een beginner? Dan kun je het beste een BDSM set in huis halen.

Avatar foto

Martijn Katsman