Amouret
Beste tepelspeeltje

Tepelspeeltje kopen? Dit zijn de beste tepelspeeltjes van 2024! 💦

In het spel der liefde willen de tepels er nog weleens bekaaid van afkomen. Meestal worden ze kort gemasseerd, als je geluk hebt wordt er drie keer aan gezogen en dat was het wel. Zonde, want de tepels zijn zeer gevoelig en kunnen je vagina beter laten samentrekken. Ook de tepels van mannen verdienen een hoop extra aandacht.

Hoog tijd dus voor een artikel waarin de beste tepel speeltjes worden beschreven. De Klassieke Tepelklemmen Met Ketting van EasyToys zijn de beste tepel speeltjes. We leggen zo uit waarom. Ook krijg je uitleg hoe je tepelklemmen en andere speeltjes het beste kunt gebruiken. 

Dit zijn de 10 beste tepelspeeltjes van 2024 

In de top 10 beste tepelspeeltjes zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


Deze 3 tepel speeltjes wil je kopen:

Bij speeltjes voor tepels denk je al snel aan tepelklemmen. Vandaar ook dat deze speeltjes de lijst met beste tepel speeltjes domineren. Om maar een woordspeling te gebruiken.

Klassieke Tepelklemmen Met Ketting

Uit de Fetish Collection van EasyToys komen de beste tepel speeltjes. Deze metalen klemmen zijn oersterk en zorgen voor knelling op de tepels. Aan de tepelklemmen zit een metalen ketting. Dit zijn lange tepelklemmen. Ze hebben een maximale diameter van 1,5 centimeter.

De ketting heeft een lengte van 32 centimeter. De tepelklemmen zijn voorzien van antislip kapjes. De klemmen zijn eenvoudig te bevestigen en doen volgens diverse gebruikers niet overdreven veel pijn. Een beetje pijn hoort natuurlijk wel bij tepelklemmen.

De prijs van de Klassieke Tepelklemmen Met Ketting van EasyToys is erg vriendelijk. Dat maakt van de klemmen een ideaal tepel speeltje om een keer uit te testen. Houd er wel rekening mee dat de knelling behoorlijk intens aanvoelt.

Het gewicht van de tepelklemmen is laag, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Vrouwen en mannen kunnen van deze tepel speeltjes genieten.

Bestel de Klassieke Tepelklemmen Met Ketting van EasyToys voordelig bij deze vertrouwde webshops:


Nipple To Clit Klemmenset

Tepelklemmen kunnen door mannen en vrouwen worden gedragen. Deze Nipple To Clit Klemmenset van het merk Masters Series is echter ontworpen voor vrouwen. Behalve dat de set uit twee tepelklemmen bestaat, zit er ook een clitoris klemset vastgemaakt aan de ketting. Dit tepel speeltje is gemaakt voor de liefhebbers van BDSM.

Met deze set kan je de meest gevoelige zones met elkaar verbinden. De uiteinden zijn met vinyl bekleed. Met een schuifring wordt de gewenste trekkracht verzorgd. Zo kan je variëren tussen lichte pijn en een harde trekspanning. Uiteraard kan je zo ook de spanning, pijn en het genot opbouwen.

De tepelkettingen hebben een lengte van 45,7 centimeter. De lengte van de clitorisketting is 40 centimeter. De klemmen zelf hebben openingen tussen 0 en 2,5 centimeter. De complete set is zilverkleurig en ziet er fraai uit. Het lijkt een beetje op een harnas, maar dan wel een apart harnas.

Zeker als je net nieuw bent in de wereld van BDSM is het zaak om rustig te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld eerst alleen te tepelklemmen gebruiken, en daarna pas de clitorisklem. Je ontdekt snel genoeg of je van zacht of hard houdt. Of misschien wel van allebei.

Bestel de Nipple To Clit Klemmenset voordelig bij deze vertrouwde webshops:


Metalen Tepelklemmen Met Ring

De beste goedkope tepel speeltjes zijn van EasyToys, uit de eerder genoemde Fetish Collection. Voor iets meer dan 10 euro koop je de Metalen Tepelklemmen Met Ring. De klemmen hebben zachte topjes en zijn verstelbaar. Door de schroefjes los of vast te draaien wordt bepaald hoeveel druk er op de tepels komt te staan.

De druk kan je zelf bepalen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door je partner te laten doen. Het is mogelijk om de Metalen Tepelklemmen Met Ring te combineren met kettingen en gewichtjes. Zo wordt de sensatie nog heftiger.

Onderschat deze tepel speeltjes vooral niet. Ze mogen dan goedkoop zijn, de speeltjes kunnen je tepels behoorlijk pijnigen. Uiteraard in de goede zin van het woord. De klemmen hebben een lengte van 9,5 centimeter. De maximale diameter is 1,5 centimeter.

De Metalen Tepelklemmen Met Ring zijn gemaakt van PVC en ijzer. Ze zijn gemaakt voor de tepels. Er zijn echter gebruikers die de klemmen ook voor de schaamlippen hebben gebruikt. Dit zou je dus een keer kunnen proberen.

Bestel de Metalen Tepelklemmen Met Ring voordelig bij deze vertrouwde webshops:


Zo gebruik je tepelklemmen

Voordat je de klemmen op je tepels plaatst, moeten je tepels hard zijn. Daarna plaats je het knijpgedeelte zo dicht mogelijk tegen je borst aan. Dit zorgt voor de beste grip.

Vervolgens kan je de tepelklemmen naar eigen behoefte aanspannen. De eerste keer kan best een beetje pijnlijk zijn. Het is belangrijk om de tepelklemmen niet te lang op je borst te houden. 20 minuten is het maximum, omdat de bloedtoevoer wordt afgekneld. Als de klemmen te lang op de tepel zitten, kan er blijvende schade ontstaan.

Misschien heb je de eerste keren genoeg aan 5 minuten. Het meest pijnlijke moment komt volgens velen als de klemmen van je tepels worden verwijderd. Dit gevoel kan je op een aangename manier verzachten door de tepels te likken, kussen of masseren.

Tepelklem man

Ook mannen kunnen tepelklemmen gebruiken. De tepels van mannen zijn wel wat kleiner en minder gevoelig. Daarom is het voor de meeste mannelijke gebruikers lekkerder om grotere tepelklemmen te gebruiken. Deze klemmen zijn steviger en hebben meer grip op de kleinere tepels.

Andere tepel speeltjes: de tepel zuigers

Tepelklemmen worden het meest verkocht. Je kunt echter ook tepel zuigers een keer proberen. Dit zijn een soort pompjes die je vacuüm kunt laten zuigen op tepels van mannen en vrouwen. Tepel zuigers worden vaak gebruikt tijdens het voorspel of ter voorbereiding op het gebruik van tepelklemmen.

Conclusie: dit zijn de beste tepelspeeltjes

Hoe lekker tepelzuigers ook mogen aanvoelen, voor de beste tepel speeltjes kom je toch eerder bij tepelklemmen uit. Het zweven tussen pijn en genot is wat tepelklemmen voor liefhebbers zo lekker maakt.

In je zoektocht naar de beste tepel speeltjes is de kans groot dat je de Fetish Collection van EasyToys gaat bekijken. De Klassieke Tepelklemmen Met Ketting scoren qua kwaliteit én populariteit het hoogst, en de Metalen Tepelklemmen Met Ring zijn bijna net zo goed.

Voor een set die zowel de tepels als clitoris kan klemmen, is het tepel speeltje van Masters Series een aanrader.

Bekijk meer koopgidsen over diverse seksspeeltjes:

Avatar foto

Maxime Kortegraaf