Amouret
Wat betekent 69

Deze toys zorgen voor een spannend seksleven

Een spannend seksleven is belangrijk in iedere relatie. Door een spannend seksleven blijf je beter verbonden met elkaar. Daarnaast is het goed voor je mentale gezondheid, het zorgt voor een betere bloeddruk en een betere conditie. Wanneer je elke dag seks hebt met je partner, kan dit saai worden. Sextoys kunnen je helpen om de seks leuker te maken. In dit artikel vertellen we je welke toys zorgen voor een spannend seksleven.

Duo vibratos zijn ideaal voor koppels

Een duo vibrator is met afstand het populairste seksspeeltje onder koppels. Het wordt gebruikt tijdens het penetreren. Jij en je partner kunnen tegelijk genieten van de trillingen. Deze toy heeft een inwendig gedeelte om de g-spot van de vrouw te stimuleren. Het uitwendige gedeelte stimuleert de clitoris. De man kan genieten van de trillingen. Een duo vibrator kan je zowel online als in een fysieke winkel kopen.

Seksschommel voor de juiste positie 

Een seksschommel kan je seksleven een stuk leuker maken. Een goede schommel kun je bevestigen aan het plafond of aan een deur. Er zijn zelfs complete schommels te koop. Een schommel die je kunt gebruiken tijdens de seks, zorgt voor veel meer bewegingsvrijheid. Je kan het naar je eigen wensen afstellen, daarnaast zorgt het voor diepe penetratie. 

Positie riemen zijn de ideale sekshulp

Positie riemen zorgen direct voor een spannender seksleven. Daarnaast kan het je helpen bij verschillende standjes zoals doggy. De riem zorgt in veel gevallen dat de man veel dieper kan presenteren. Het is niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar spannende seksleven, het kan ook een ideaal hulpmiddel zijn.

Probeer een buttplug 

Een buttplug is een anale sextoy die door steeds meer stellen gebruikt wordt. Het kan zowel door een man als door een vrouw gebruikt worden. Ook is deze sextoy populair onder homostellen. Je stopt een buttplug namelijk in je anus. Vaak, is dit ter voorbereiding op anale seks. Er zijn ook veel heterostellen die regelmatig anale seks hebben. Voglens onderzoek hebben zo’n 50% van de stellen regelmatig anale seks. Er zijn zelfs vrouwen die deze toy in hun anusen laten zitten tijdens de seks. Dit zorgt voor een heftiger orgasme.

Bondage Sets om je grenzen te verleggen

Een spannend seksleven kan niet zonder een bondage set. Hiermee kan je jezelf of je partner vastbinden. De mensen die bondage sets gebruiken, hebben vaak een seksuele voorkeur voor rollenspel en dominatie. Dit wordt ook wel BDSM genoemd. Een term die we steeds vaker gaan horen.

sander@sw-marketing.nl