Amouret
Expansil cream

Expansil Cream (review) 2024 Werkt het? Onze ervaring!

Bernard hield zich altijd vast aan de gedachte dat de lengte niet uitmaakt. Het gaat er meer om wat je ermee doet. Dat is voor een deel waar, maar Bernard wilde graag ervaren wat hij met een grotere penis kan doen. Kon hij zijn partner meer verwennen? Werden zijn orgasmes intenser? Allemaal vragen die Bernard wilde beantwoorden door Expansil Cream te gaan gebruiken.

Expansil Cream is een crème die als voornaamste doel heeft om de penis te vergroten. Daar bovenop zou je dankzij deze crème meer van de seks kunnen genieten en intenser kunnen klaarkomen. Bernard heeft Expansil Cream voor ons uitgetest. We kunnen alvast verklappen dat hij er aardig van heeft genoten.

Voor wie is Expansil Cream bedoeld?

Expansil Cream

Expansil Cream

€49,00

Expansil Cream is met name bestemd voor mannen die niet tevreden zijn over de lengte van hun penis. Bijkomende effecten zijn dat de erectie versterkt wordt en makkelijker kan worden behouden. Verder verhoogt Expansil Cream het libido en de zin in seks.

De crème zou er ook voor zorgen dat alle prikkelingen beter worden gevoeld. De penis zou meer ‘aan staan’, wat het genot verhoogt. Als je het zo bekijkt, kan iedereen die meer van seks wil genieten Expansil Cream gaan gebruiken.

Niettemin is de eerste doelgroep van de fabrikant mannen die een grotere penis willen. Gevolgd door mannen met erectieproblemen. Dit product is overigens ontwikkeld door Nuvialab, ook bekend van andere producten voor mannen, zoals Semaxin en Member XXL.

Expansil cream

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten

Een hele geruststelling is dat Expansil, net als andere producten die de erecties steviger maken en de sexdrive een boost geven, in zijn geheel uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Vooral op internet zijn ook andere producten te vinden. Producten uit de duistere hoekjes wel te verstaan. Trap niet in deze verkooppraatjes. Je wilt geen chemisch goedje op je penis gaan smeren.

Daar heb je bij Expansil Cream dus geen last van. Het is een product zonder bijwerkingen. Je kunt alleen een reactie krijgen als je allergisch bent voor een van de bestanddelen. Dit zijn de ingrediënten van Expansil Cream.

Ginkgo biloba extract

Als je nog nooit erectiepillen of andere producten die de potentie verhogen hebt gebruikt, ken je ginkgo biloba waarschijnlijk niet. Dit is een bekend ingrediënt van dit soort producten. Het komt uit Japan en zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. Bloedvaten zetten uit en de conditie van de huid gaat erop vooruit.

Maceraat van valkruid

Dit zijn essentiële oliën en flavonoïden die de bloedtoevoer naar weefsels verhogen. Valkruid werkt ontstekingsremmend en antioxiderend. Maceraat van valkruid heeft een gunstig effect op de bloedvaten.

Hondsrooszaadolie

Hondsroos is een plant die in de Benelux groeit. De olie verhoogt de elasticiteit van bloedvatwanden. Hondsrooszaadolie zit vol vitamine C en flavonoïden die de aanmaak van collageen stimuleren. Ook werkt de olie ontstekingsremmend.

Olie van pepermunt bladeren

Deze olie heeft een stimulerend effect. Pepermunt bladeren bevatten namelijk volop vitamines, mineralen, antioxidanten en etherische oliën.

Aloë-sap

Aloë-sap moet je zien als een verbinder van de verschillende stoffen die je op je penis smeert. Het sap weert schimmels en werkt antibacterieel.

Groei van 8 centimeter

Bernard heeft deze lijst met ingrediënten ook doorgenomen. Hij kreeg zeker vertrouwen tijdens het lezen. Meer bloed dat naar de penis stroomt en een verwijding van de bloedvaten. Daardoor zou de penis moeten groeien. En op zijn minst zou Bernard meer van de seks kunnen genieten, was zijn gedachte.

De belofte die op de site van Expansil Cream staat, is een flinke. Binnen zeven maanden zou je penis met acht centimeter zijn gegroeid. Dat is veel. Als je het objectief bekijkt, is het onrealistisch veel. In het geval van Bernard zou het bijna een verdubbeling betekenen. Hij is hier dan ook, terecht, niet vanuit gegaan.

Werkt Expansil Cream echt?

Expansil Cream

Expansil Cream

€49,00

Acht centimeter is inderdaad wel erg veel. De eerste vraag die gesteld moet worden is of Expansil Cream überhaupt werkt. Binnen enkele weken zou je resultaat moeten zien, zegt Nuvialab. Bernard begon vol goede moed te smeren.

Het advies is om een of twee keer per dag een dun laagje aan te brengen op de penis. De zalf moet worden ingemasseerd op de penis. Daarna is het de bedoeling dat de bloedvaten uitzetten. Ook zou je meer zin in seks moeten krijgen.

Van Bernard hebben we gehoord dat de eerste weken best vreemd zijn. Je hebt de neiging om constant naar je penis te kijken. Die zie je natuurlijk niet per minuut groeien. Zo werkt het bij planten ook niet.

De groei van de penis valt sowieso best tegen. De acht centimeter die de makers van Expansil Cream beloven, wordt zeker niet gehaald. Bernard heeft na de crème drie maanden te hebben gebruikt vooral een verbetering gemerkt op het gebied van de stevigheid van zijn erectie. Ook heeft Bernard een verhoogde sexdrive.

Hoe zit het dan met die groei?

Kijk, je penis gaat natuurlijk niet acht centimeter groeien door er crème op te smeren. Dat lukt misschien alleen met een onbetaalbare operatie. Toch zit er wel een kern van waarheid in. Stel dat je penis minder stijf wordt dan vroeger. Dat maakt verschil voor de totale lengte. En dat probleem kan Expansil Cream voor je oplossen.

Je erectie wordt dankzij de crème een stuk steviger. Ook kan je de erectie langer aanhouden. Op dat vlak maakt het wel iets verschil voor de lengte. Maar reken niet op acht centimeter. Eerder op maximaal één of twee centimeter.

Conclusie: is Expansil Cream een aanrader?

Expansil Cream

Expansil Cream

€49,00

Dat is een goede vraag. Als je Expansil Cream koopt met de gedachte dat het formaat van je penis spectaculair toeneemt, dan moeten we je teleurstellen. Dat gaat niet gebeuren.

Het is echter niet zo dat Expansil Cream een slecht product is. Zoals gezegd wordt je erectie er krachtiger door. Dat heeft als fijne bijkomstigheid dat alles een stuk gevoeliger wordt. Je geniet meer van de seks en kan heftiger klaarkomen. Op dat vlak is Expansil Cream een aanrader. En het is ook prettig dat je geen pillen of capsules hoeft te slikken.

Meer reviews:

Avatar foto

Martijn Katsman