Amouret
Femin plus

Femin Plus (review) 2024 Werkt het? Onze ervaring!

Er was eens een vrouw die met rode oortjes naar de verhalen van haar vriendinnen luisterde. De vriendinnen leken zo weggeplukt te zijn van de set van Sex and the City. Er werd gelachen, en er werden pikante verhalen verteld. Over mannen, hun geslachtsdelen, over klaarkomen. Dat laatste onderwerp vond de vrouw in kwestie niet zo leuk. Ze had namelijk best moeite met het bereiken van een orgasme.

Maanden duurde het voordat ze haar vriendinnen hierover durfde te vertellen. Het is ook niet makkelijk om tussen verhalen over spuitend klaarkomen dit probleem aan te kaarten. Uiteindelijk deed ze het. Met als resultaat dat ze een week later Femin Plus ging gebruiken. In deze Femin Plus Review lees je of de vrouw weer volop geniet van seks.

Wat doet Femin Plus?

Femin Plus

Femin Plus

€44,00

Femin Plus belooft op de verpakking veel goeds. Dit middel verhoogt het vochtgehalte, waardoor je gevoeliger bent en meer opgewonden raakt. Stress wordt minder, je krijgt meer energie, wordt vrolijker en de bloedsomloop wordt verbeterd. Dat is een aardig lijst, allemaal met als doel om meer zin in seks te krijgen.

Er is nog iets. Behalve dat je meer zin in seks krijgt, ga je ook onvergetelijke orgasmes beleven. Althans, dat belooft Femin Plus op de website. De hoogste tijd om naar dit middel te kijken en wat Femin Plus ervaringen te delen.

Wat is Femin Plus?

Femin Plus is een mix van kruiden, actieve stoffen en afrodisiaca. Dit laatste is een middel om de geslachtsdrift te bevorderen. De mix in de capsules van Femin Plus moet ervoor zorgen dat het vrouwelijk libido wordt gestimuleerd. Dat gebeurt met de volgende stoffen.

L-Arginine

L-Arginine is een stof die erom bekend staat de seksuele lust te doen toenemen. Dat gebeurt doordat de bloedcirculatie en hydratie worden verbeterd. De geslachtsorganen worden daar een stuk gevoeliger van.

Fenegriek zaad extract

Nog zo’n bekende naam uit de hoek van de lustopwekkende middelen. Fenegriek bevordert de seksuele prestaties van vrouwen. Ook draagt dit kruid bij aan een goede algemene gezondheid.

Cacao zaad extract

Chocola eten we omdat het lekker is, maar ook omdat je er vrolijk van wordt. In Femin Plus zit cacao zaad extract. Dit is gunstig voor de stemming, zorgt voor minder stress en vermindert de vermoeidheid. Een prima cocktail om de sexdrive te verhogen.

Maca wortel extract

De Maca wortel komt uit Peru en is familie van onder meer broccoli en radijs. Niet echt groenten waar je opgewonden van raakt, maar onderschat de Maca wortel vooral niet. Dit extract heeft niet alleen een gunstig effect op de vruchtbaarheid, maar verhoogt ook de zin in seks.

Femin plus

Zink

Het mineraal zink zorgt voor een betere werking van de geslachtsorganen. Het vermindert de vermoeidheid en is gunstig voor het lichaam.

Zwarte peper extract

Ook wel BioPerine genoemd. Dit extract activeert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen.

Damiana blad extract

Damiana blad heeft een veelzijdige werking. Het vermindert stress en is goed voor het welzijn. Daardoor kan je meer ontspannen naar de seks toeleven. Ook zorgt dit extract voor een goede hydratie, waardoor de vagina vochtiger wordt.

Ginseng wortel extract

Ginseng wordt veel gebruikt in erectiepillen en andere middelen die de lust opwekken. Dat is niet voor niks. Ginseng stimuleert de sexdrive.

Zoethout wortel extract

Dit extract voegt energie en vitaliteit toe. Het beïnvloedt de algemene gezondheid, wat weer goed is voor je geest.

Ginkgo biloba blad extract

Ginkgo biloba blad komt uit een Japanse plant. Omdat dit extract de bloedcirculatie verbetert, wordt de seks veel intenser beleefd. Met als gevolg, of eigenlijk resultaat, hevigere orgasmes.

Vitamine E

Vitamine E is voor iedereen belangrijk. In dit geval heeft het nut omdat door het activeren van de bloedsomloop, er optimale hydratie in de vagina is. Dit maakt de seks makkelijker en comfortabeler.

Vitamine B6

Vitamine B6 vermindert de vermoeidheid en heeft een gunstige uitwerking op het hormonale systeem.

Femin Plus is niet schadelijk voor je gezondheid

Dit is een vraag die iedereen zich stelt als er supplementen gebruikt gaan worden. Kan het geen kwaad voor de gezondheid? In het geval van Femin Plus is dat gelukkig niet het geval. Het is uiteraard wel belangrijk om je aan de aanbevolen dosering te houden. Als je Feminplus gaat gebruiken, is het advies om twee capsules per dag in te nemen, een half uur voor de maaltijd. Bijvoorbeeld één voor het ontbijt en één voor het diner.

Er kunnen wel wat bijwerkingen zijn. Ginseng en L-Arginine kunnen leiden tot misselijkheid, hoofdpijn en diarree. Dit gebeurt alleen als je overgevoelig bent voor deze supplementen. Daar kom je snel genoeg achter. Als je lichamelijke klachten van Femin Plus krijgt, is het raadzaam om direct met het gebruik te stoppen.

Vrouwen die borstvoeding geven en vrouwen die in verwachting zijn mogen dit middel niet gebruiken. Laten we wel wezen, tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding heb je ook wel wat anders aan je hoofd.

Femin Plus ervaringen

Femin Plus

Femin Plus

€44,00

Femin Plus is gemaakt door Key Player Limited. Dit is best een bekende naam op het gebied van supplementen die de sexdrive verhogen. Op de website van Femin Plus worden spectaculaire resultaten beloofd. De sexdrive zou bijna verdubbelen. Daarnaast is 93 procent van de gebruikers tevreden.

Natuurlijk hebben wij behalve naar ons hoofdpersonage, ook naar de Femin Plus ervaringen van anderen gekeken. Die zijn overwegend positief. Het duurt wel even, een week of twee, voordat je resultaat gaat zien. Maar daarna heb je voelbaar meer zin in seks en zijn de orgasmes heftiger.

Conclusie: hoe heeft de hoofdpersoon het ervaren?

Femin Plus

Femin Plus

€44,00

Het is altijd de vraag hoe supplementen zoals Femin Plus in de praktijk zijn. Of ze echt werken. We kunnen niet anders dan concluderen dat Femin Plus doet waar het voor bedoeld is. De lust komt helemaal terug en de orgasmes zijn een stuk heftiger.

Het zal een combinatie van factoren zijn, het gebruik van Femin Plus en de goede mindset. En hoe het met ons hoofdpersonage is afgelopen? Ze kwam nog lang, gelukkig en vooral vaak klaar. En kletste honderduit tegen haar vriendinnen.

Meer reviews:

Avatar foto

Martijn Katsman