Amouret
Hoe moet je aftrekken

Hoe moet je aftrekken? Tips en technieken voor een bevredigend seksueel genot

Tja mannen, we zullen het moeten toegeven. Aftrekken doen we allemaal. Sommigen doen dit eenmaal per week, anderen meerdere keren per dag. Over hoeveelheden gaan we het in dit artikel niet hebben. Veel interessanter is de vraag hoe je moet aftrekken. Natuurlijk kun je de hand in de broek doen en gaan sjorren, maar met de juiste tips en technieken wordt het nóg lekkerder. We geven je 5 tips en technieken over hoe je moet aftrekken.

Dames mogen trouwens gerust meelezen. Zij kunnen met de nieuwe technieken hun partner een orgasme beleven als nooit tevoren. 

  1. Gebruik glijmiddel
  2. Stimuleer ook andere gevoelige plekken
  3. Gebruik meerdere technieken, zoals het gehaktballetje en de melkkoe (geen zorgen, dit wordt zo dadelijk een stuk opwindender)
  4. Goed blijven oefenen
  5. Neem er de tijd voor

Er bestaan vele theorieën over hoe je moet aftrekken. Dat is maar goed ook. Het zal je immers overkomen dat je de enige beschikbare techniek helemaal niet zo lekker vindt. Over de verschillende technieken vertellen we straks nog wat meer.

Waar vrouwen het veelvuldig over seks en masturbatie hebben, is dit voor mannen nog een beetje taboe. Althans, in sommige kringen. Homoseksuele mannen hebben er geen moeite mee om over aftrekken te praten. Maar als je de voetbalkleedkamer als voorbeeld neemt, dan wordt er na de wedstrijd vooral over techniek van een schot op het doel gesproken, en niet over technieken bij het aftrekken.

Met onze 5 tips ga je dan ook een stuk verder komen (inderdaad, komen).

Hoe moet je aftrekken:

Gebruik glijmiddel (of speeksel)

Houd de broek nog maar even aan, want voordat je überhaupt gaat beginnen is het zaak om het zaakje nat te maken. Dit kun je met glijmiddel doen, of met speeksel. Droog aftrekken kan wel, maar is een stuk minder lekker. Als je seks hebt, gebruik je ook glijmiddel of is er vocht van de vagina. Droogneuken is echt geen pretje, dat geldt in iets mindere mate ook voor aftrekken.

Wat het beste glijmiddel is, is voor iedereen verschillend. Er zijn mannen en vrouwen die zweren bij siliconen glijmiddel. Anderen gebruiken liever het iets dunnere glijmiddel op waterbasis. En voor vrouwen die hun partner aftrekken en daarbij ook hun mond willen gebruiken, is een smaakje wel zo lekker. Hier kun je de beste glijmiddelen vinden.

Gebruik meerdere technieken

Kijk, voor een snel rondje tussendoor kun je natuurlijk de standaard techniek gebruiken. Je plaatst de hand om de penis en beweegt deze op en neer. Niks mis mee, maar als je er een keer iets speciaals wilt, kun je gerust eens een andere techniek uitproberen.

  • Melken: deze techniek is afgeleid van het melken van een koe. Je begint beneden aan de penis en maakt een langzaam trekkende beweging naar de eikel toe, zoals het ook bij uiers gaat. Je kunt afwisselen met kracht en tempo.
  • Gehaktballetje: dit klinkt als een foute bijnaam voor een penis, maar is in werkelijkheid een lekkere manier om klaar te komen. Je doet je eikel tussen je handpalmen. Vervolgens ga je draaien alsof je een gehaktbal draait. Het is even oefenen, maar als je de techniek beheerst, is het heerlijk.
  • On fire: deze techniek zou je ook de Hiawatha-techniek kunnen noemen. Als je een vuurtje wilt maken, draai je met je handen over een houtje heen. Vervang het stukje hout door een penis en de eigenaar zal in vuur en vlam staan.

Dit zijn drie van de vele voorbeelden van hoe je jezelf of iemand anders kunt aftrekken. Blijf vooral experimenteren. Variatie houdt het immers leuk.

Stimuleer ook andere gevoelige plekken

Van de variatie gaan we naadloos over in de derde tip. Hoewel er gekscherend gezegd kan worden dat mannen met hun penis denken, bestaat het mannelijk lichaam ook uit andere delen. Dan kun je denken aan de ballen en de prostaat.

Tijdens het aftrekken kun je deze stimuleren. De ballen kunnen erg gevoelig zijn. Ben je iemand aan het aftrekken en wil je eens goed in de ballen knijpen, begin dan voorzichtig. Grote kans dat de persoon in kwestie daar erg gevoelig is. En de prostaat kan zowel aan de buitenkant als de binnenkant worden gestimuleerd. Voor de binnenkant kun je je vingers gebruiken (met condoom) of een anale vibrator.

Goed oefenen

Aftrekken moet je leren. Ook als je dit artikel als 37-jarige man met een jaar of 25 ervaring aan het lezen bent, kun je je technieken nog verbeteren. En ben je een vrouw die haar partner wil blijven verrassen, dan is het goed om te blijven oefenen. Hierdoor worden de orgasmes steeds lekkerder. En je kunt van ons aannemen dat mannen deze vorm van training helemaal niet erg vinden.

Neem er de tijd voor

We hebben het al eerder over de snelle beurt tussendoor gehad, maar het is een stuk lekkerder als je de tijd neemt voor een sessie. Je hoeft echt niet binnen 5 minuten klaar te zijn. Het orgasme wordt heftiger als het een aantal keer wordt uitgesteld. Vooral voor vrouwen is dit een leuke techniek om toe te passen. Als de man bijna klaarkomt, stop je even met trekken. Daarna komt hij veel heftiger klaar.

Conclusie: zo moet, of kun, je aftrekken

Dat is wel belangrijk, er moet namelijk niks. In het geval van aftrekken bestaat er niet zoiets als de beste techniek. Wat voor jou het lekkerste is, zul je zelf gaan ontdekken. Probeer verschillende technieken uit, en wees niet bang om hulpmiddelen te gebruiken. Dit kan de eerder genoemde anale vibrator zijn, maar ook een cockring, waardoor je erectie steviger wordt en het orgasme intenser.

Wil je je partner eens optimaal verwennen, dan kun je de tips en technieken uit dit artikel gebruiken. Blijf tijdens het trekken ook goed communiceren. De man geeft aan wat hij lekker vindt en of je sneller of juist langzamer moet trekken. Hier hoef je helemaal 

+niet onzeker van te worden. Iedere man is, net als iedere penis, anders.

Avatar foto

Martijn Katsman