Amouret
Hoe moet je beffen

Hoe moet je beffen: essentiële tips en technieken voor geweldige orale seks

Je hebt lekker gezoend met een vrouw, haar borsten betast en met je vingers beneden gevoeld. Je hebt haar al een beetje gevingerd en daarna is het tijd om haar met je mond en lippen je verwennen. Maar dan hè? Dan lig je daar en vraag je jezelf af: hoe moet je beffen? Als dit herkenbaar is, heb je het juiste artikel gevonden.

Maar ook als je jezelf als een volleerd beffer ziet, kun je blijven lezen. We hebben tips en technieken voor de meest geweldige orale seks. En hoe goed je ook je best doet met vingers of je geslachtsdeel, een orgasme door goed te beffen gaat haar laten trillen. In de goede zin van het woord.

Lucky number seven is het met de tips van hoe je moet beffen.

  1. Heel rustig beginnen
  2. Het verwennen van de clitoris
  3. Met je tong naar binnen
  4. Gebruik je vingers erbij
  5. Standje 69
  6. Het gebied rond of in de anus
  7. Net na het orgasme

Hoe moet je beffen: 7 essentiële tips

Heel rustig beginnen

Vluggertjes uitgezonderd begint elk liefdesspel rustig. Dat geldt uiteraard ook voor het beffen. Het is niet de bedoeling dat je de clitoris aanvalt als een hongerige leeuw die voor het eerst in weken weer een maaltijd ziet. Sterker nog, het beffen begint al voordat je daadwerkelijk gaat likken.

Verwen haar nek met je tong, haar borsten en het gebied rond haar navel. Zo komt ze al lekker in de stemming. Vergeet ook niet om haar een beetje te plagen. Je kunt zachtjes in haar schaamlippen bijten of net doen alsof je gaat beginnen. Door het spel uit te stellen wordt het alleen maar leuker.

Het verwennen van de clitoris

De kwaliteit van het beffen wordt grotendeels bepaald door hoe je de clitoris verwent. We herhalen het nog een keer: begin rustig! De clitoris is ontzettend gevoelig. Het is niet de bedoeling dat het pijn doet.

Er zijn verschillende technieken om de clitoris te verwennen. Je kunt er zachtjes overheen gaan met je tong, alsof je aan een ijsje aan het likken bent. Vrouwen vinden het ook erg lekker als er aan de clitoris wordt gezogen. 

Onthoud ook dat je je tong op diverse manieren kunt gebruiken. Het platte gedeelte van de tong voelt heel anders aan dan het puntje. Over het puntje gesproken, dit zorgt voor het meest intense gevoel en is dus ideaal om te gebruiken als de vrouw op het punt staat om klaar te komen.

Iedere vrouw heeft haar voorkeuren. Een goede manier om te ontdekken wat ze het lekkerst vindt is door het alfabet te likken. Daarmee heb je 26 technieken. En je verwent haar meteen op een gevarieerde manier.

Met je tong naar binnen

Op een goede manier gebeft worden is erg prettig. Maar het beffen zelf is ook geen vervelende klus. Het geeft een zeker gevoel van macht en trots als je je vrouwelijke partner al likkend tot een hoogtepunt kunt brengen. En het leuke is dat je verschillende technieken kunt uitproberen. Ga bijvoorbeeld eens met je tong naar binnen.

Hierbij kun je het beste je vingers of handen gebruiken. Daarmee druk je de schaamlippen een stukje naar buiten. Vervolgens kun je met je tong naar binnen. Een manier is om de tong binnen te houden en cirkelende bewegingen te maken.

Een mooie variatie is om met je tong neukbewegingen te maken. Je gaat in en uit de vagina. Als je het juiste ritme te pakken hebt, gaat je partner ongetwijfeld genieten. Het is een kwestie van uitproberen. Je hoort vanzelf aan haar gekreun, of het ontbreken ervan, of ze het lekker vindt.

Gebruik je vingers erbij

Bij het beffen gaat het om de tong, maar je hebt van Moeder Natuur ook vingers gekregen. Waarom zou je ze dan niet als hulpmiddel gebruiken? Als je met je tong de clitoris stimuleert, kun je een of meerdere vingers in de vagina inbrengen. De combinatie van likken en vingeren is voor veel vrouwen heerlijk. Je kunt het ook omdraaien en met je vingers de clitoris betasten terwijl je tong in en uit haar vagina gaat.

In de klassieke befstand, waarbij de beffer met het gezicht richting de vagina ligt, kan het lastig zijn om je vingers volop te gebruiken. Dit los je op door omgekeerd naast de vrouw te gaan liggen. Je beft dan zoals bij standje 69, maar omdat je naast haar ligt, heb je je handen vrij.

Standje 69

Het bekendste standje als het om orale seks gaat, nummer 69. Iedereen heeft het weleens uitgeprobeerd, met wisselende ervaringen. Voor de ultieme befervaring kun je beter een ander standje dan 69 gebruiken. Als je meer ruimte hebt, kun je de vrouw veel beter verwennen.

Gaan jullie echter voor gelijktijdig genot, dan is 69 de beste optie.

Het gebied rond of in de anus

Tussen baffen en beffen zit maar 1 letter verschil, maar deze letter maakt veel uit. Bij baffen lik je namelijk het gebied rond of zelfs in de anus. Alleen als jullie er allebei voor openstaan, is het de moeite waard. Het gebied tussen de vagina en de anus kan als eerste verwend worden. En in de anus is voor liefhebbers erg lekker.

Net na het orgasme

Een clitoraal orgasme is anders dan vaginaal tijdens de seks. Bij dit laatste kun je nog wat blijven stoten. Nadat de vrouw is klaargekomen na het beffen, kun je de clitoris beter even met rust laten. Deze is dan nog zeer gevoelig. Ga na het orgasme lekker naast de vrouw liggen om je voor te bereiden op de penetratie.

Conclusie

Beffen kun je zeker leren. Oefening baart kunst, en voor beide partijen is het een verre van vervelende oefening. Door het veel te doen ontdekken jullie vanzelf wat de beste techniek is. Spreek af dat jullie eerlijk vertellen wat lekker is en wat niet.

Heb je je nog een vrouw gebeft? Geen nood, begin rustig en gebruik verschillende delen van je tong, met het puntje als laatste.

Avatar foto

Martijn Katsman