Amouret
Hoe moet je neuken?

Hoe moet je neuken: een stap-voor-stap gids voor intieme verbinding

Hoe moet je neuken? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt, maar die niet zo snel in het openbaar wordt gesteld. Laten we eerlijk wezen, het is geen vraag die je op een verjaardag tijdens het verorberen van de taart aan je tante stelt. Of wel, maar dan wordt het hoogstwaarschijnlijk een zeer ongemakkelijke middag of avond.

Hoe moet je neuken wordt in dit artikel stap voor stap aan je uitgelegd. Een goede vrijpartij bestaat namelijk uit veel meer dan de daad alleen. Je kunt hier met je partner eindeloos mee experimenteren en variëren, van het aantrekken van een spannend setje kleding tot het gebruik van een vibrerend ei als voorspel. We leggen alles rustig voor je uit.

Dit zijn de 7 stappen die we voor je hebben samengesteld.

  1. Voel je comfortabel
  2. Bespreek wat jullie prettig vinden
  3. Een zeer uitgebreid voorspel
  4. Experimenteer met standjes
  5. Gebruik speeltjes
  6. Leg er geen druk op
  7. Neem tijd voor het naspel

Hoe moet je neuken

Voel je comfortabel

Het allerbelangrijkste in deze gids van hoe je moet neuken is dat je je comfortabel en prettig voelt. Dit klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar is het lang niet altijd. Mensen kunnen onzeker zijn over hun lichaam, over of ze goed zijn in bed of over de partner waarmee ze bijna in bed liggen.

Een goed potje seksen begint bij een veilig en comfortabel gevoel. Natuurlijk mag je een beetje gespannen zijn, dat hoort er zelfs bij. Maar als je je niet prettig voelt, gaat de seks hoogstwaarschijnlijk tegenvallen.

Bespreek wat jullie prettig vinden

Misschien heb je de Kamasutra ooit gelezen. Dan weet je hoe dik dit boek is. Wat we hiermee willen zeggen is dat er duizenden manieren zijn om te neuken. Dan gaat het over standjes, maar bijvoorbeeld ook over oraal en anaal. Het leuke van dit alles is dat jullie samen kunnen ontdekken wat voor jullie het fijnst is.

En als er bepaalde voorkeuren zijn, is het goed om hierover met elkaar te praten. Seks is een leuk onderwerp om het over te hebben. En wie weet dat een goed gesprek meteen tot iets gaat leiden. (Hint: ga snel verder met punt 3)

Een zeer uitgebreid voorspel

Kijk, dat mannen en vrouwen verschillend zijn is algemeen bekend. 99 procent van de getrouwde stellen heeft discussies over seks. Gaat het om seks tussen mannen en vrouwen, dan is een terugkerend punt de behoefte aan seks. En dan specifiek wat ervoor nodig is om in de mood te komen.

Vrouwen moeten het mannen niet kwalijk nemen dat een bepaald lichaamsdeel sterker is dan de geest. Je hoeft niet lang na te denken om welk lichaamsdeel het gaat. En mannen, jullie mogen best in acht nemen dat waar jullie jongeheer drie tienden van een seconde nodig heeft om in gereedheid te worden gebracht dit bij vrouwen wat langer kan duren.

Daar komt bij dat het ontzettend leuk is om een voorspel te doen. Het is spannend, en je kunt het op allerlei manieren vormgeven. Een spannend setje kleding aan, elkaar ondeugende berichtjes sturen, en bij punt 5 ontdek je dat er ook hulpmiddelen zijn.

Experimenteer met standjes

Na het voorspel is het dan eindelijk zover, de remmen mogen los. Niet dat je meteen naar de zesde versnelling hoeft te schakelen. Rustig beginnen is misschien nog wel spannender, tenzij het een vluggertje is op het werk. Maar we gaan er vanuit dat dit niet het geval is.

Het voordeel van rustig beginnen is dat je ruimschoots de tijd hebt om verschillende standjes aan te nemen. De missionaris kennen we allemaal, net als op zijn hondjes. Bij de reverse cowgirl beginnen sommige wenkbrauwen al te fronsen. Daarnaast zijn er diverse ingewikkelde standjes zoals de ´Torture Twister´ en de ´Crunch Master´. In principe is elk standje mogelijk, zolang de penis maar in de vagina kan. Of in de kont.

Gebruik speeltjes

Speeltjes gebruik je heus niet alleen tijdens het solowerk. Met zijn tweeën of in een wilde bui met zijn drieën komen seksspeeltjes prima van pas. Dit kan prima een vibrator of dildo zijn, maar het is ook een prima optie om een seksspeeltje voor koppels te gebruiken. En willen jullie eens proeven van de extreme hoek? Dan is een bondage voor beginners set een prima optie. Daarbij maak je op een leuke manier kennis met de wereld van SM en bondage.

Leg er geen druk op

Doelen stellen we op het gebied van carrières, niet in de slaapkamer. Uiteraard mag je als doel hebben dat je lekker gaat klaarkomen, maar plak er geen nummer op. Je hebt heus niet gefaald als de vrouw geen 4 spuitende orgasmes heeft beleefd. Ook kan het gebeuren dat je als man niet kunt klaarkomen.

Dat is geen probleem. Het overkomt iedereen weleens. Hoe je moet neuken zegt niks over het aantal orgasmes of de heftigheid daarvan. Bovendien, door er geen druk op te leggen wordt de seks veel lekkerder en ga je hoogstwaarschijnlijk een geweldig orgasme krijgen.

Neem tijd voor het naspel

Als we klaar zijn, gaan we niet meteen naar beneden om het restant van Studio Sport te bekijken. Het naspel is ook belangrijk. Lekker tegen elkaar aan liggen en elkaar nog wat strelen. Het naspel is een investering in jullie relatie en maakt een lekkere sekssessie helemaal af.

Conclusie

Vooropgesteld is er geen eenduidig antwoord op de vraag ‘hoe moet je neuken’. Het gaat ook niet zozeer om een standje, maar om het complete plaatje. Een goede neukpartij begint onschuldig, door elkaar een beetje te plagen. Hier kun je gerust al de vorige dag of vroeg in de ochtend mee beginnen, om het nog spannender te maken.

Daarna mogen jullie lekker losgaan. Probeer af te wisselen met standjes en (mannen opgelet!) ga niet meteen vol gas vooruit. Neuken klinkt misschien een beetje banaal, het liefdesspel staat namelijk ook voor ultieme romantiek. En dat kan natuurlijk niet lang genoeg duren.

Avatar foto

Martijn Katsman