Amouret
Hoe moet je pijpen

Hoe moet je pijpen: leer hoe je moet pijpen als een pro!

De meeste mannen zijn dol op orale seks. Dat is mooi om te weten, alleen hoe moet je pijpen??? Flink wat vrouwen (en sommige mannen) zijn onzeker. Doen ze het wel goed, en waarom duurt het zo lang voordat de man klaarkomt? Over dat laatste kunnen we heel kort zijn, geen enkele man is hetzelfde. Als je beste vriendin haar vriend in 10 minuten laat komen, wil het niet zeggen dat jij dat ook moet kunnen. Het is immers geen Olympische sport.

Het belangrijkste is dat je mannelijke partner kan genieten. En genieten gaat ie zeker doen als je dit artikel leest. We geven je onder meer tips over hoe je moet pijpen, welke technieken er zijn en welke hulpmiddelen je zoal kunt gebruiken.

Kort samengevat krijg je antwoord op deze 7 vragen:

  1. Hoe begin je?
  2. Welke technieken zijn er?
  3. Welk tempo houd je aan?
  4. Wat doe je met je handen?
  5. Welke hulpmiddelen zijn er?
  6. Wat doe je met het kwakje?
  7. Pijpen zonder partner?

Hoe moet je pijpen: leer hoe je moet pijpen als een pro!

Pijpen wordt met een duur woord ook wel fellatio genoemd. Dit is afgeleid van het Latijnse woord ‘fellatus’, wat zuigen betekent. In de volksmond wordt echter over pijpen gesproken. De penis wordt gestimuleerd met de mond, keel, tong of lippen.

Pijpen kan een vorm van voorspel zijn, maar ook tot een orgasme leiden. De man kan in de mond klaarkomen of er kan voor worden gekozen om de penis vlak voor het spuiten uit de mond te halen.

Andere bekende termen voor pijpen zijn blowjob en deepthroat, hoewel dit laatste meer een techniek is.

Hoe begin je?

Pijpen kan in het begin best beangstigend zijn. Als je partner groot geschapen is, is het toch een behoorlijk apparaat dat je met je mond moet gaan verwennen. Voordat je gaat beginnen met pijpen is het dan ook goed om ontspannen te zijn. Dat geldt sowieso voor elke vorm van seks.

En je hoeft natuurlijk ook niet aan te vallen alsof er een bord Brinta wordt voorgeschoteld. Seks bouw je op, dat geldt ook voor een goede blowjob. Je begint met zoenen en een beetje in elkaars nek sabbelen. Uiteraard kun je alvast wat met zijn penis spelen, door er zachtjes aan te trekken of een beetje aan te sabbelen.

En als je zeker wilt weten dat je écht ontspannen aan de klus gaat beginnen, dan kun je hem eerst jou laten verwennen. Als je zelf al een keer bent klaargekomen, kun je helemaal relaxed met het pijpen beginnen.

Welke technieken zijn er?

Heb je even? Er zijn namelijk tientallen technieken, wat het aan de ene kant niet eenvoudig maakt om uit te leggen hoe je moet pijpen. Wij bekijken het echter liever van de positieve kant. Hoe meer technieken, hoe meer vreugd.

Er zijn diverse manieren om de piemel in je mond te nemen. Een techniek is om te variëren. Je neemt afwisselend de hele penis (voor zover dat gaat) en de eikel in je mond. Daarbij kun je zuigen of een draaiende beweging met je tong maken. Het tempo kun je variëren, net als de frequentie van volledig of gedeeltelijk in de mond.

Een andere techniek luistert naar de weinig sexy klinkende naam De Pepermolen. Het gaat hier niet om de nieuwe editie van Suske en Wiske, maar om een aangename manier om je vent eens goed oraal te verwennen. Bij de pepermolen plaats je je hand onder de eikel, hiermee zet je een beetje druk. Daardoor zwelt de eikel op, waardoor deze nog gevoeliger wordt. Daarna kun je met je mond de gevoelige eikel verwennen.

De huishoudelijke artikelen doen het goed, want ook De Kurkentrekker is een techniek om te pijpen. Dit is geen ingewikkelde techniek. Met je hand trek je het onderste gedeelte van de penis af, terwijl je met je mond de eikel verwent. Een goede manier is om met je tong rondjes om de eikel te draaien.

Wil je meer richting de extreme hoek, dan is een deepthroat het proberen waard. Met deze techniek laat je de romantiek los. Mocht je daar nog aan twijfelen, dan kun je wat filmpjes opzoeken. Bij een deepthroat gaat de penis van de man volledig in je mond, of je keel. Het is een mogelijkheid dat je met je mond op en neer gaat. Het kan echter ook dat de man neukbewegingen maakt. Nogmaals, dit is een heftige techniek die niet heel comfortabel is.

Je kunt ook wisselen qua posities. Je kunt op je knieën voor je staande partner gaan zitten. Of knielend voor hem terwijl hij op bed ligt. Een andere optie is dat hij boven je staat terwijl jij op bed ligt. Er zijn tientallen variaties, die jullie lekker met zijn tweeën kunnen uittesten.

Welk tempo houd je aan?

Het goede nieuws is dat het ideale tempo niet bestaat. Het is logisch dat je in het begin een lager tempo hanteert dan wanneer je partner op het punt staat om klaar te komen. Wat is dan het ideale ritme? Dat is voor iedere man verschillend. De één vindt het fijner om in een matig tempo te worden verwend terwijl een ander het snelle pompen weer meer waardeert.

Er zijn twee adviezen om het juiste tempo te ontdekken. Punt één is het prettigst, dat is veel proberen. Door te oefenen ontdek je wat het lekkerste is. Niet alleen voor de man, maar ook voor jouw mond. Daarnaast is het slim om er met elkaar over te praten. Zo leer je elkaars behoeften nog beter kennen en kunnen jullie allebei van de beste orale ervaring genieten.

Wat doe je met je handen?

Pijpen doe je met je mond, maar dat betekent niet dat je je handen op je rug hoeft te houden. Tenzij dit onderdeel van het bondage spel is, dan is het een ander verhaal. Maar in de meeste gevallen kun je je handen gewoon gebruiken. Het verhoogt het genot zelfs.

Je hebt bij de technieken al kunnen zien dat voor sommige je handen worden gebruikt. De combinatie van zuigen en trekken wordt door veel mannen als het summum gezien. Doe een beetje glijmiddel in je handen of gebruik wat mondvocht en verwen zijn penis. Het is ook lekker om afwisselend te pijpen en te trekken.

Welke hulpmiddelen zijn er?

Het leuke van seks is dat er allerlei hulpmiddelen kunnen worden gebruikt. Dat is bij het pijpen niet anders. En laten we eens beginnen met een prettig hulpmiddel voor degene die pijpt. Ben je dol op tiramisu? Of aardbeien? Of loopt het water je in de mond bij de gedachte aan crème brûlée?

Een glijmiddel met smaak is dan het proberen meer dan waard. Je smeert het glijmiddel op zijn penis, waarna het net is of je aan een ijsje van tiramisu zit te lurken.

Andere hulpmiddelen vind je onder meer in de cockring, waardoor de erectie langer blijft staan. En dan is er nog de tongpiercing. Deze laat je natuurlijk niet plaatsen zodat je je partner beter oraal kunt verwennen, maar het schijnt wel een waanzinnige ervaring te zijn. Je moet er wel rekening houden dat de combinatie van een tongpiercing en een eikelpiercing niet de meest gelukkige is. Dit kan namelijk vast gaan zitten. En dan wordt het een oncomfortabel ritje naar de Eerste Hulp.

Wat doe je met het kwakje?

Altijd een leuke vraag om te beantwoorden. Als je weet hoe je moet pijpen is het onvermijdelijk dat de man gaat klaarkomen. Aan jou de keuze of hij in je mond mag spuiten of dat je de penis net voor het orgasme uit je mond haalt en het trekkend afmaakt.

Als het de eerste optie wordt, ben je er nog niet helemaal. Wat doe je immers met het kwakkie? Doorslikken mag dan voor een behoorlijke dosis proteïne zorgen, het wil niet zeggen dat het prettig is. Wij kunnen het niet voor je beslissen. Sommigen vinden het lekker, anderen walgen ervan. De enige manier is het om te testen. Mannen vinden het in ieder geval aardig geil als je slikt.

Pijpen zonder partner?

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar er zijn mannen die lenig genoeg zijn om zichzelf te pijpen. Respect! 99,99% van de mannen zonder partner zal echter op zoek moeten gaan naar een seksspeeltje als alternatief voor een pijpbeurt. Die zijn gelukkig volop te vinden.

Wat je nodig hebt is een masturbator. Deze kunnen een blowjob simuleren. Voor vrouwen kan een masturbator overigens een mooie aanvulling zijn in het repertoire om hun partner te verwennen. Afwisselend pijpen en de masturbator gebruiken wordt door mannen zeer gewaardeerd.

Conclusie: hoe moet je pijpen?

In dit artikel heb je verschillende technieken om te pijpen voorbij zien komen. We kunnen je slechts één advies geven, ga ze lekker uitproberen. Je ontdekt vanzelf wat je partner lekker vindt, en welke technieken voor jou prettig aanvoelen. Daarna kun je hem de beste orale verwennerij geven die je maar kunt bedenken.

Avatar foto

Martijn Katsman