Amouret
hoe moet ik vingeren

Hoe moet je vingeren? Een complete handleiding voor plezier en intimiteit

Dames en heren opgelet. In deze handleiding komt het antwoord op de vraag ‘Hoe moet je vingeren’. Herstel, het zijn meerdere antwoorden. Gelukkig maar, want niet iedereen vindt dezelfde manier lekker. Vingeren kan met één vinger, twee of drie, of zelfs met de hele hand.

Onze handleiding gaat in op het volledige proces. Van voorspel tot de daad, met uiteraard ook enige aandacht voor het naspel. We geven je verschillende technieken mee en kunnen alvast verklappen dat er technieken tussen zitten waardoor er een wereld voor je opengaat. Dames kunnen de technieken bij zichzelf toepassen en heren (of dames) hebben straks nieuwe tools om hun partner optimaal te verwennen.

Deze 5 punten komen aan bod:

  1. Hoe begin je?
  2. De technieken om te vingeren
  3. G-spot
  4. Zelfbevrediging
  5. Het naspel

Hoe moet je vingeren?

We leggen in vijf stappen uit hoe je moet vingeren. Uiteraard ben je volledig vrij in hoe je het aanpakt. De vijf stappen kun je zien als ondersteuning. En je gaat er handige tips uithalen voor als je jezelf of je partner optimaal wilt verwennen met vingeren.

Hoe begin je?

Vingeren kan een onderdeel van het voorspel zijn of het hoofdgerecht. Welke van de twee het is, maakt in principe niets uit. Het is wel zo leuk (en lekker) om het rustig op te bouwen. Ga je je partner vingeren, dan weet je vast en zeker wel wat jullie prettig vinden. Bekende succesrecepten zijn zoenen (over het hele lichaam), strelen en een beetje ‘dirty talk’.

Als je je vriendin voor het eerst gaat vingeren, kan het best een beetje spannend zijn. Je kunt je hand voorzichtig naar beneden laten glijden. Vrouwen vinden het heerlijk om rond hun navel te worden gestreeld. Daarna zak je langzaam maar zeker af naar haar vagina. Als ze je hand weer naar boven duwt, wil ze niet gevingerd worden. En als je geluk hebt (of zij) mag je je gang gaan.

We herhalen het nog een keer: rustig beginnen. Er zijn mannen die de clitoris behandelen als een draaiknop van de radio. Het is niet dat als je harder draait het volume omhoog gaat. En als dat gebeurt, is het een schreeuw vanwege de pijn. Begin rustig, omdat de clitoris erg gevoelig is. Vingeren blijft trouwens niet beperkt tot alleen de clitoris.

De technieken om te vingeren

Bij het vingeren kun je de clitoris verwennen, maar ook de vagina penetreren om op zoek te gaan naar de g-spot. Op dit plekje komen we dadelijk terug, eerst is het tijd voor de clitoris. De clitoris is het meest gevoelige plekje van het vrouwelijk lichaam, en daarmee zeer geschikt om je geliefde optimaal te laten genieten.

Een onder vrouwen geliefde techniek is je wijsvinger aan de ene kant en je duim aan de andere kant van de vagina te laten glijden. Als je bovenaan bent, bij de clitoris, breng je je vingers naar elkaar toe en masseer je de clitoris kort. Vervolgens ga je weer naar beneden.

Waar je haar ook zeker van gaat laten genieten is door je duim en wijsvinger vlak boven de clitoris te plaatsen. Met de duim en wijsvinger op de schaamlippen maak je draaiende bewegingen, terwijl de clitoris geklemd is. Je kunt zo de hele vulva verwennen.

Verder kun je allerlei variaties uitproberen. Je kunt draaiende bewegingen rond en over de clitoris maken. Of wat sneller van boven naar beneden wrijven. Je partner zal ongetwijfeld aangeven, verbaal, non-verbaal of kreunend, wat ze lekker vindt.

G-spot

Dan de g-spot, het meest besproken onderdeel van de vagina. En het grappige is dat niet eens duidelijk is of de g-spot wel bestaat. Wetenschappers zijn van mening dat niet is vastgesteld dat vrouwen een g-spot hebben. Gelukkig hebben wetenschappers niks te maken met het vingeren van je partner. Je kunt op zijn minst proberen om de g-spot te vinden.

Hoe pakken we dit aan? Je brengt twee vingers naar binnen, drie tot vijf centimeter diep. Eenmaal binnen maak je met je vingers een ‘kom maar’ beweging. Komen in de zin van naar iemand toe lopen, het andere komen volgt hopelijk later. Bij het maken van deze beweging kun je een geribbeld sponsje voelen. Dit is de g-spot. Als je partner hier gevoelig voor is, kan ze door de stimulatie erg heftig klaarkomen, mogelijk met ejaculatie.

Vingeren in de vagina kan op meer manieren. Probeer alle hoeken maar eens uit. De vagina zit vol met gevoelige plekken.

Zelfbevrediging

Als vrouw kun je natuurlijk ook jezelf verwennen. Hier kun je seksspeeltjes voor gebruiken, maar ook je eigen vingers. En dit kan op allerlei manieren. Clitoris, schaamlippen, binnenkant, g-spot, het kan allemaal verwend worden. Zelfs de anus is een mogelijkheid.

Iedere vrouw heeft haar voorkeuren. Het handige van onze gids is dat je nieuwe inspiratie kunt opdoen. De g-spot is overigens bij masturbatie lastig te bereiken. Hier kun je het beste een vibrator voor gebruiken. Of de vingers van je partner.

Het naspel

Het naspel wil er weleens bij inschieten, wat erg jammer is. Ieder orgasme is namelijk bijzonder. Zodra de vrouw is klaargekomen, mag de clitoris even met rust worden gelaten. De clitoris is net na het orgasme namelijk zeer gevoelig.

Ga even naast haar liggen en streel haar lichaam. Wie weet kun je nog een stap verder gaan door haar oraal te verwennen of door seks te gaan hebben. Goed, vingeren valt ook over seks, maar neuken klinkt soms zo onromantisch.

Conclusie

We hadden je beloofd dat er een wereld voor je open zou gaan, en daar is niks aan gelogen. Waarschijnlijk kunnen jullie niet wachten om de nieuwe technieken in de praktijk te gaan brengen.

Iemand goed vingeren is meer dan alleen je vingers gebruiken. Het gaat om het hele plaatje. Als jullie je goed en comfortabel voelen, gaat het 99 van de 100 keer een succes worden. Experimenteer er lekker op los. De vagina heeft veel plekjes die het verdienen om verwend te worden.

Avatar foto

Martijn Katsman