Amouret
Lovense Lush 3

Lovense Lush 3 review: raak de afstandsbediening niet kwijt, of juist wel

Een seksspeeltje koop je om meerdere redenen. Natuurlijk omdat het lekker is, maar ook om de spanning erin te houden. Deze twee komen perfect samen in de Lovense Lush 3. Dit is een, wat ze noemen, vibrerend ei. Het heeft weinig met een echt ei te maken, met vibraties daarentegen des te meer. In deze Lovense Lush 3 review leer je alles over dit speeltje. We leggen de werking uit, waarom je de bediening wel of niet uit handen moet geven en wat het verband met Chaturbate is.

Wat is de Lovense Lush 3?

Beste vibrerend eitje
Lovense Lush 3.0 Vibratie Eitje
1
Lovense Lush 3.0 Vibratie Eitje
€128,99
€149,99
op voorraad
Easytoys.nl

Straks begint het echte genieten, maar laten we eerst eens kijken naar wat de Lovense Lush 3 precies is. Het is een vibrerend ei. Dat is een kleine vibrator die intern en extern kan worden gebruikt. Dit klinkt een beetje technisch en weinig opwindend. Het wordt al een stukje spannender als we zeggen dat de Lovense Lush 3 in je vagina kan én als clitoris vibrator kan worden gebruikt.

De Lush 3 is een upgrade van de eerdere versies. Je kunt dit speeltje bedienen met een app. Daardoor is het niet alleen voor de drager spannend, maar ook voor degene die de app bedient. Daarover straks meer.

Het is een stille vibrator

Een verschil tussen de Lovense Lush 3 en haar voorgangers is het geluid. Uit de Lush 3 komt in de hoogste stand slechts 45,5 decibel. Dat is vergelijkbaar met lichte regen. Niet de regen die dankzij dit speeltje uit je vagina komt, maar de regen uit de lucht.

We mogen dit gerust stil noemen. Dat is ontzettend handig, omdat het spannende van de Lovense Lush 3 is dat je haar overal kunt gebruiken, dus ook in drukke omgevingen. Het helpt dan niet mee als het geluid van een opstijgend vliegtuig klinkt. Daar hoef je bij de Lovense Lush 3 niet bang voor te zijn.

Het ontwerp

De Lovense Lush 3 is een en al roze. Het vibrerend ei heeft een lichte bolling aan de bovenkant. Hierdoor wordt je vagina extra gestimuleerd. En dat terwijl dit al een van de meest krachtige vibrerende eieren is.

De Lovense Lush 3 is gemaakt van lichaamsveilig siliconen. Het is heel zacht, waardoor het prettig en comfortabel aanvoelt. Omdat deze toy van siliconen is gemaakt, kun je alleen een glijmiddel op waterbasis gebruiken. We adviseren je om altijd glijmiddel te gebruiken.

Tijd voor actie: het gebruik van de Lovense Lush 3

De stoelriemen mogen vast, want we gaan in actie komen. De Lovense Lush 3 is een van de lekkerste vibrators die je ooit gaat gebruiken. De werking is heel eenvoudig. Je brengt het eitje in of houdt het tegen je clitoris aan. Vervolgens is het wachten op de trillingen.

Waarom hebben we het over wachten? Omdat de kracht van de Lovense Lush 3 is dat je de controle uit handen kunt geven. Dat is ook wel het leukste om te doen. In de Apple Store en de Google Play Store kun je een app downloaden. Daarmee kan dit eitje worden bediend, waar je ook bent.

Stel dat je partner op zakenreis is, of jij, dan is het extra spannend om het eitje te dragen. Je hebt namelijk geen flauw idee wanneer je partner er een slinger aan geeft. Als je net in een meeting zit, moet je je gezicht in de plooi zien te houden. Uit ervaring weten we dat dit verre van simpel is.

De trillingen zijn behoorlijk heftig. Als je de Lovense Lush 33 in je vagina draagt, wordt je g-spot gestimuleerd. Erg lekker, alleen is het in een meeting niet altijd even handig. Maar dat maakt het ook zo spannend.

Hoe werkt de bediening?

De Lovense Lush 3 kan op verschillende manieren bediend worden. De eerder genoemde app is ideaal, omdat je dan niet met een afstandsbeperking zit. Als je de bediening via een bluetooth verbinding doet, ben je aan een afstand van zo’n 10 meter gebonden. Ook dat kan prima hoor, bijvoorbeeld als jullie samen een avondje uit zijn of als het kerstdiner wat moet worden opgefleurd.

De Lush 3 wordt, met app of bluetooth, verbonden met een smartphone of laptop. Zodra de verbinding staat, kunnen jullie los gaan.

De Lovense Lush 3 en Chaturbate

Best kans dat je niet weet wat Chaturbate is. Dit is een platform waarop vrouwen, mannen en koppels hun seksuele kunsten vertonen voor de webcam. Bij Chaturbate kun je als een echte Nederlander gratis meekijken. Leuker wordt het echter als je een betalend lid bent. Dan kun je de performers namelijk geld geven (tokens). In ruil daarvoor kunnen ze bepaalde seksuele handelingen verrichten. En bij vrouwen wordt de Lovense Lush 3 in werking gezet.

De vrouwelijke performers op Chaturbate dragen vrijwel allemaal de Lovense Lush 3. Voor iedere token die je geeft, gaat het eitje trillen. Bij één token is dat een seconde, maar als er 100 worden gegeven, trilt het lang door.

Voor wie is de Lovense Lush 3 geschikt?

Een vibrerend ei is een ideaal speeltje voor vrouwen en koppels die genot en spanning aan hun leven willen toevoegen. Het genot hoeven we eigenlijk niet uit te leggen. Stimulatie van de g-spot leidt tot ongelooflijke orgasmes. De Lovense Lush 3 is hier bij uitstek geschikt voor.

En de spanning komt er als je je partner de controle over de Lush 3 geeft. Als de bediening via de app gaat, heb je geen flauw idee wanneer de trillingen beginnen. Een grotere spanning is er haast niet.

Conclusie: de Lovense Lush 3

De Lovense Lush 3 is een van de populairste seksspeeltjes. En dat is niet zo vreemd, omdat de combinatie van genot en spanning een gouden is. De trillingen zijn lekker en kunnen ook best stevig zijn, overigens zonder dat het ten koste gaat van het genot.

Daarnaast kunnen we geen seksspeeltje bedenken waarbij de spanning groter is dan bij de Lovense Lush 3. Beeld je maar eens in dat je het eitje op je werk draagt en je weet dat je partner de toy bedient.

Avatar foto

Maxime Kortegraaf