Amouret
Member XXL

Member XXL (review) 2024 Werkt het? Onze ervaring!

Vrijwel iedere man vindt de grootte van zijn penis belangrijk. Veel mensen zijn niet blij met de lengte van hun penis. Nu wil het toeval dat er een middel bestaat dat claimt je penis in drie maanden met 8 centimeter te kunnen laten groeien. Dat middel luistert naar de naam Member XXL.

Behalve een grotere penis zou je er ook meer zin in seks van krijgen en meer van die seks kunnen genieten. Klinkt als een topmiddel toch? Dat dachten wij ook. We hebben het middel uitgetest. Of Member XXL doet wat de fabrikant belooft, lees je in deze Member XXL Review.

Wat voor wonderspul is Member XXL?

Member XXL

Member XXL

€49,00

Eerlijk gezegd waren wij ook wel even bang dat Member XXL een of ander chemisch goedje was. Ter geruststelling van ons, maar vooral van jou, dat is het niet. Member XXL is een volledig natuurlijk product. Dat maakt de kans dat het schadelijk voor je gezondheid is uitermate klein.

Member XXL is een kleine capsule. Het is online verkrijgbaar. Het is een product van Key Player Limited. Dat is een bedrijf met de hoofdzetel in de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf maakt diverse natuurlijke voedingssupplementen. Zoek niet in winkels, fysiek of digitaal, naar deze capsules. Member XXL vind je niet bij het Kruidvat of op Bol.com. Het is uitsluitend via de website van Member XXL verkrijgbaar.

De bestanddelen van Member XXL

Zoals gezegd gaat het dus puur om natuurlijke bestanddelen. De stoffen in de capsule maken je penis langer en zorgen voor een actiever en vooral lekkerder seksleven. Dat zou volgens deze ingrediënten moeten komen. Als je ervaring hebt met erectiepillen of dergelijke producten, zal je zeker wat bekende namen voorbij zien komen.

L-arginine

L-arginine zorgt ervoor dat de spieren van de penis zich ontspannen. Daarom zie je het ook veel in erectiepillen. Een ontspannen penis kan namelijk makkelijker stijf worden. In Member XXL zit L-arginine omdat het de bloedcirculatie in het weefsel van de penis verbetert.

Fenegriek extract

Nog een bekende naam. Fenegriek houdt het testosteronniveau op peil. Dit is goed voor je libido. Fenegriek zou moeten helpen bij het opwekken van een erectie en ook bijdragen aan het behouden van een langdurige erectie.

Palmetto Extract

Palmetto heeft grotendeels dezelfde werking als fenegriek. Het vermindert de afbraak van testosteron. Alle testosteron is daardoor beschikbaar voor metabolisme.

Tribulus Terrestris Extract

Dit extract komt uit een plant uit de regio van de Middellandse Zee. Tribulus Terrestris wekt de sekslust op en stimuleert het libido om een sterkere erectie te produceren. Dit extract staat er ook om bekend de weefselzwelling te verminderen.

Chinese Magnolia Fruit

Chinese Magnolia Fruit draagt bij aan het balanceren van de hormonale activiteit en het metabolisme. Dit fruit staat erom bekend het libido een boost te geven.

Koreaanse Panax Ginseng

Koreaanse Panax Ginseng verlicht de stress in het lichaam. Tijdens de seks heb je daar profijt van. Je blijft kalm en alert. Koreaanse Ginseng verbetert ook de kwaliteit van het sperma. Het heeft eigenschappen die de lust opwekken. Koreaanse Ginseng wordt dan ook al lang gebruikt bij de behandeling van impotentie.

Saffraan

Saffraan zit in drop en diverse Oosterse marinades. Maar het kan dus ook voor de penis positieve effecten hebben. Van saffraan is immers bekend dat het een oplossing is voor erectieproblemen.

Zwarte peper

Zwarte peper heeft niet zozeer eigenschappen die de erectie verbeteren of de lust opwekken. Dit bestanddeel zit in Member XXL omdat het versterkende verbindingen heeft. Zwarte peper zorgt ervoor dat de andere bestanddelen optimaal in je lichaam worden opgenomen.

Als je naar deze lijst kijkt, zie je niet echt bestanddelen staan die de penis laten groeien. Akkoord, een erectie is ook groeien. Maar dit is, gelukkig maar, van tijdelijke aard. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de permanente groei die kan oplopen tot acht centimeter.

Op de website van Member XXL staat bij de veelgestelde vragen dat het preparaat een unieke samenstelling heeft. Het bevat ‘actieve stoffen met een aangetoonde doeltreffendheid en het juiste gehalte’. Daar zouden onze penissen dus groter van moeten worden. Maar waarvan dan? We moesten de pillen gaan uittesten om dit te ontdekken. Echter hebben we eerst gekeken naar onderzoeken die al zijn uitgevoerd.

Is er wetenschappelijk bewijs van de werking van Member XXL?

Member XXL

Member XXL

€49,00

Deze pillen zijn niet wetenschappelijk getest door een onafhankelijk bureau. De Consumentenbond heeft dit nog niet opgepikt en ook bij Kassa is Member XXL nog nooit voorbijgekomen. De fabrikant heeft zelf wel onderzoek gedaan. Hoewel we wat sceptisch zijn tegenover de slager die zijn eigen vlees (sorry voor de woordspeling) keurt, willen we je de resultaten niet onthouden.

Er is onderzoek gedaan onder 90 mannen. Hun leeftijden varieerden van 22 tot 50 jaar. Volgens de fabrikant hadden de mannen die Member XXL hebben geslikt, na het onderzoek een penis die gemiddeld 5 centimeter langer was geworden. 70 procent van de deelnemende mannen beoordeelde Member XXL als ‘zeer goed’.

Dat zijn resultaten waar je mee thuis kunt komen. Het lastige is wel dat de resultaten niet zijn te controleren. Daarom hebben we nog gekeken naar de wetenschappelijk bewezen werking van bestanddelen van Member XXL.

L-arginine en fenegriek

Op dat vlak is er beter nieuws te melden. Diverse bestanddelen hebben namelijk een wetenschappelijk bewezen werking op seksueel gebied. Om te beginnen is er L-arginine. Wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar de invloed van L-arginine op erecties. Het blijkt dat je er grotere erecties van krijgt. Of de slappe penis ook groter wordt, is niet duidelijk.

Ook van het extract dat uit de plant Tribulus Terrestris komt, is bewezen dat je er makkelijker grotere erecties door kan krijgen. En van fenegriek is algemeen bekend dat het de sexdrive verhoogt. In Zuid-Korea is veel onderzoek gedaan naar de positieve effecten van Koreaanse Ginseng op erecties. 70 procent van de deelnemers daar kreeg hardere erecties.

Naar de andere bestanddelen is nog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan. Of deze stoffen werken, valt dus nog niet officieel te zeggen.

Zijn er bijwerkingen van XXL Member?

De fabrikant meldt op de website dat er geen bijwerkingen zijn. Dat is zeker niet ongeloofwaardig, omdat er alleen maar natuurlijke bestanddelen in de pillen zitten. Nu kunnen supplementen die de testosteronspiegel verhogen tot haarverlies leiden. Wij hebben daar niets van gemerkt, en ook als je een Member XXL forum bekijkt, zie je niks over haaruitval.

Het is wel zo dat dit middel pas vanaf 16 jaar mag worden gebruikt. Daarvoor heeft ook weinig zin, omdat de uiteindelijke lengte van je penis dan nog helemaal niet bekend is. Overgevoeligheid van een van de bestanddelen is altijd mogelijk. Stop meteen met Member XXL als je diarree krijgt, moet overgeven of andere serieuze gezondheidsklachten krijgt. Het is ook altijd slim om met je arts te overleggen als je dit middel gaat gebruiken.

XXL Member: onze ervaring

Member XXL

Member XXL

€49,00

Nog even de cijfertjes vooraf erbij pakken. Volgens Key Player Limited kan je snel resultaten verwachten. Na drie weken zou de penis al groter moeten zijn. Na twee maanden kan de penis met 6 centimeter zijn gegroeid en na drie maanden zelfs met 8 centimeter. Dat zou in enkele gevallen bijna een verdubbeling betekenen.

XXL Member is heel eenvoudig. Dagelijks neem je twee capsules in. Voor je ontbijt neem je er eentje in, bij de middagmaaltijd neem je capsule nummer twee in. Dit doe je met een beetje water. Een kind kan de was doen.

We hebben de pillen uitgetest met vier mannen. Een van hen was overigens zeer tevreden over het formaat van zijn penis. Hij deed voor onze Member XXL review aan de proef mee, en op persoonlijk vlak voor de lol.

Eerste drie weken: geen verschil

De eerste drie weken hebben we geen verschil gemerkt. Let wel: geen verschil in de zin van een langere penis. Naar ons gevoel was de erectie wel wat harder en ontstond deze makkelijker. Het is wel lastig om dit te vergelijken. Tot voor deze maanden durende proefperiode hadden we nooit nagedacht over onze erectie. Wel over het formaat, maar niet over hoe deze erectie werkte.

De lengte is makkelijker te controleren. Gewapend met meetlint hebben we onze jongeheer opgemeten. Uiteraard ook voordat we begonnen met het testen van Member XXL. Onze penissen waren niet groter geworden.

Richting twee maanden: nu wel verschil?

Na twee maanden merkten we, net als onze partners, dat de zin in seks was toegenomen. Niet alleen dat, onze erectie werd ook harder en bleef eenvoudig langer hard. Op het gebied van sexdrive en meer genieten van de daad scoort Member XXL dan ook goed.

Keerzijde is dat we ook na twee maanden geen (of nauwelijks) verschil hebben gezien in de lengte van onze penissen. Dat wil zeggen, in slappe toestand. Stijf leek de penis wel iets langer te zijn, maar zeker geen 5 centimeter. Naar boven afgerond was het misschien net een centimeter.

De laatste maand: toch nog centimeters winst geboekt?

Nee, ook de laatste maanden hebben onze penissen niet spectaculair aan lengte gewonnen. De zin in seks bleef wel top, en over de erecties hadden we evenmin iets te klagen. Alleen is de door de fabrikant beloofde 8 centimeter groei van de penis er niet geweest.

Het dient nog wel opgemerkt te worden dat de proefpersonen die door Key Player Limited aan een proefperiode zijn onderworpen, gemiddeld aan een groei van 5 centimeter kwamen. Dus ook geen 8. Bij ons zal het in stijve toestand bij een centimeter zijn gebleven.

Member XXL recensies van anderen

Natuurlijk hebben we nog even gekeken naar de Member XXL recensies van andere gebruikers. Die zijn gelukkig genoeg te vinden. De meeste recensies komen overeen met onze ervaringen. Member XXL heeft zeker zijn kwaliteiten. Je krijgt meer zin in seks en je erecties worden ook krachtiger. De seks is lekkerder en de orgasmes zijn heftiger.

Spectaculaire groei in lengte van de penis is er niet. Een enkeling zegt duidelijk verschil te merken in de lengte van de penis en heeft het over meerdere centimeters. Natuurlijk heel mooi voor die persoon, maar je doet er goed aan om dit niet te verwachten als je Member XXL gaat gebruiken.

Dat kan je als je realistisch bent ook niet verwachten. Capsules die ervoor zorgen dat je penis in drie maanden tijd acht centimeter langer wordt. Het klinkt redelijk onwaarschijnlijk. Als het écht zou werken, zou iedere man het gebruiken.

Is Member XXL dan weggegooid geld?

Dat zou je misschien zeggen, maar dit is ook weer niet waar. Member XXL zorgt er namelijk voor dat je veel meer van de seks geniet. Om te beginnen heb je er meer en sneller zin in. Inderdaad, wij dachten ook dat omdat we mannen zijn we sowieso al altijd zin hebben. Maar met Member XXL heeft zin een nieuwe betekenis gekregen.

En het draait niet alleen om de zin in seks. Member XXL heeft ervoor gezorgd dat onze erecties veel intenser zijn. Harder, ze duren langer en alles lijkt veel gevoeliger te zijn. Eerst dachten we nog dat dit het placebo effect kon zijn. Maar omdat we het alle vier hebben ervaren, lijkt ons dit onwaarschijnlijk.

Het is nog goed om te weten dat als je Member XXL wilt gaan proberen, je drie pakketten kunt bestellen. Je hebt de keuze uit een pakket voor één maand, één voor drie maanden en een pakket voor zes maanden.

Dit laatste pakket is relatief gezien het voordeligst. Je betaalt voor drie maanden terwijl je capsules voor zes maanden krijgt. Als je wilt testen of dit middel iets voor jou is, kan je het beste met een voorraad voor één maand beginnen.

Conclusie Member XXL: kopen of niet kopen?

Je hebt in deze Member XXL review al kunnen lezen dat je penis geen centimeters gaat groeien met deze capsule. Als troost, daar werkt geen enkel pilletje of zalfje voor. De enige optie is een operatie, maar dat moet je eigenlijk ook niet willen.

Als je een middel zoekt dat de seks lekkerder maakt en je erectie harder, dan is Member XXL zeker een goede keuze. Want XXL wordt je penis zeker met deze capsule, zij het alleen in stijve toestand.

Member XXL

Member XXL

€49,00

Meer reviews:

Avatar foto

Martijn Katsman