Amouret

Over ons

Welkom bij Beter in Bed! Wij zijn dé bron voor het vinden van de beste seksproducten op de markt. Met onze uitgebreide reviews en vergelijkingen zetten we alles op een rijtje, zodat jij kunt genieten van de ultieme ervaring tussen de lakens. Of je nu op zoek bent naar speeltjes, stimulerende middelen of andere intieme benodigdheden, wij hebben het voor je getest en beoordeeld. Bij Beter in Bed streven we ernaar om jouw seksuele leven te verbeteren en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ontdek met ons de wereld van plezier en geniet van elke intieme ontmoeting.

Het team

Maxime Kortegraaf

Maxime Kortegraaf was altijd al geïnteresseerd in het schrijven over erotiek. Haar passie voor het onderwerp kwam voort uit haar nieuwsgierigheid en verlangen naar nieuwe ervaringen in de slaapkamer. Na het afronden van haar studie journalistiek, begon ze te schrijven voor een aantal tijdschriften en websites over het onderwerp van seksualiteit.

Toen ze de kans kreeg om te werken als copywriter voor Beterbed.nl, een website die zich richt op het verkopen van erotische producten, was ze meteen enthousiast. Hier kon ze haar schrijfvaardigheden combineren met haar passie voor erotiek. Als copywriter bij Beterbed.nl was het haar taak om nieuwe producten te onderzoeken en te schrijven over hun kenmerken en voordelen.

Martijn Katsman

Ik moest er even over nadenken toen me gevraagd werd de teksten voor Beterinbed.nl te schrijven. Het is immers niet het meest alledaagse onderwerp en bovendien kom ik uit het grotendeels preutse Zeeland.

Na enige dagen nadenken ben ik toch aan de slag gegaan en van die keuze heb ik geen moment spijt gehad. En mijn vrouw ook niet. We waren al dol op seks en dat is met het uitproberen van de speeltjes alleen maar toegenomen. Ik vertel je graag over de verschillende speeltjes die ook jouw seksleven een boost geven.

🧑‍🎓 Fontys University of Applied Sciences