Amouret
Pro Beast Plus

ProBeast Plus (review) 2024 Werkt het? Onze ervaring!

Grotere borsten krijg je door een goede plastisch chirurg te vinden. Deze persoon opereert je vervolgens, waarna je wakker wordt en grotere borsten hebt. Alleen is dit lang niet voor iedereen weggelegd. De kosten zijn hoog, bovendien zit niet iedereen te wachten op een operatie.

Als je zoekt naar een andere manier om je borsten te vergroten, dan hebben we goed nieuws voor je. Pro Breast Plus is een middel waarmee je cup 1 of 2 maten groter wordt. En de werking is volgens de makers bewezen. Wij hebben iemand zo vriendelijk gevonden om dit product uit te testen. In onze ProBreast Plus review lees je alles over deze borstvergroter.

Wat is ProBreast Plus?

Pro Breast Plus is een product dat de borst vergroot. Het is een set bestaande uit capsules en een crème. Zowel de ProBreast Plus capsules als de crème zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Zo dadelijk gaan we nog dieper in op de verschillende bestanddelen.

Pro Breast Plus is veilig te gebruiken. Als je de aanwijzingen van de fabrikant opvolgt, zijn er geen bijwerkingen.

ProBreast Plus

ProBreast Plus

€59,00

Zo werkt Pro Breast Plus

We kunnen ons goed voorstellen dat het misschien wel te mooi is om waar te zijn. Er zijn aardig wat vrouwen die sinds hun jonge jaren grotere borsten willen hebben. Het lastige is dat je er totaal geen invloed op hebt. Hoe groot je borsten worden, heb je zelf niet in de hand.

Gelukkig kan Moeder Natuur een handje worden geholpen. Dat kan door de eerder genoemde operatie. In de meeste gevallen worden deze operaties niet vergoed door de zorgverzekeraar. Alleen als je een aantoonbare medische noodzaak hebt, kom je (mogelijk) in aanmerking voor een vergoeding. Dit is bij een borstverkleining een stuk makkelijker aan te tonen dan bij een borstvergroting. Het is namelijk geen medisch probleem.

Pro Breast Plus is zoals we daarnet al aangaven een middel dat je cup met één of zelfs twee maten kan vergroten. Het sterke van dit product is dat het zowel van binnen als van buiten werkt. Binnenin je borst wordt onder meer de productie van hormonen verhoogd. Ze helpen bij het goed werken van de borstklieren. De capsules verhogen ook het oestrogeengehalte. Hierdoor worden de borstklieren groter, en daarmee de borsten.

De werking van de crème

Behalve uit 60 capsules bestaat ProBreast Plus ook uit een crème. Deze crème werkt aan de buitenkant. De groei van de borsten wordt bevorderd. Daarnaast wordt de huid steviger en gehydrateerd, en blijft de huid van de borsten jonger.

De crème is rijk aan vitamines, mineralen en oestrogenen. Hierdoor wordt de productie van collageen verhoogd. En dit zorgt weer voor stevige, elastische en grotere borsten.

Dankzij deze bestanddelen groeien je borsten

Onze proefpersoon moest er ook even aan wennen dat er een product is dat je borsten laat groeien. Ze dacht dat alleen een dure en in haar ogen gevaarlijke operatie haar grotere borsten zou kunnen bezorgen. Totdat Pro Breast Plus op haar pad kwam. Diverse bestanddelen zorgen ervoor dat de borstomvang toeneemt. We kijken eerst naar de ingrediënten van de capsules.

Fenegriek-extract

Dit extract zorgt ervoor dat de werking van de borstklieren verbetert. Er worden bepaalde weefsels geproduceerd die de borst laten groeien. Ook de oestrogeenspiegel wordt verhoogd. Dat maakt het eenvoudiger voor de borst om groter te worden.

Venkelzaad

Venkelzaad is rijk aan flavonoïden. Het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd om oestrogeen aan te maken. Hierdoor worden de borsten vergroot. Bijkomend voordeel van venkelzaad is dat het zorgt voor een regelmatige menstruatiecyclus. Het hormonale systeem krijgt een extra steuntje dankzij het gehalte fyto-oestrogenen.

Extract van hopbellen

Ook hopbellen zitten vol met natuurlijke fyto-oestrogenen, oftewel plantaardige oestrogenen. Hop heeft verder een kalmerende werking, het bevordert een goede nachtrust en verzacht de symptomen van de menopauze.

Romeinse komijn

Komijn is behalve lekker ook bekend om de geneeskrachtige werking. Komijn zit vol met essentiële oliën en flavonoïden. Flavonoïden hebben een beschermend effect.

Soja-isoflavonenextract

Ook dit extract zorgt voor een verhoging van de aanmaak van oestrogeen. De sojaplant heeft een hoog gehalte aan isoflavonen, wat positief is voor het oestrogeengehalte.

L-tyrosine

Dankzij L-tyrosine blijft de huid jonger. Het verschijnen van rimpels wordt onderdrukt en de huid blijft gezond en elastisch. L-tyrosine zie je in veel supplementen terugkomen, omdat het wetenschappelijk bewezen is dat het de huid kan genezen en verbeteren.

Vitamine E

Van vitamine E gaan je borsten niet groeien. Dit bestanddeel beschermt cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine E is essentieel voor een goed functionerend voortplantingssysteem.

Vitamine B6

Vitamine B6 is een bekende, vooral omdat veel mensen kampen met een tekort aan vitamine B6. Bekende gevolgen zijn bloedarmoede, haaruitval en veranderingen in de huid. Om de borsten de kans te geven om te groeien, is het essentieel om voldoende B6 in te nemen.

De bestanddelen van de crème

Zoals je ziet zijn de meeste bestanddelen van de capsules erop gericht het oestrogeengehalte te verhogen. Hoe zit dat bij de crème van Pro Breast Plus?

Glyceryl stearaat

Glyceryl stearaat wordt veel gebruikt in huidverzorgende producten. Deze stof maakt de huid glad, zacht en soepel. Dit middel wordt vervaardigd uit verschillende plantenoliën.

Glycerine

Dit bestanddeel verhoogt de productie van oestrogeen. Zoals je inmiddels wel zult weten, kunnen de borsten hierdoor groter worden.

Allantoïne

Zeker als je kinderen hebt en hen borstvoeding hebt gegeven, hebben je borsten aardig wat te verduren gekregen. Allantoïne zorgt ervoor dat de huid vernieuwd wordt. In combinatie met vitamine E wordt de huid van je borsten weer helemaal gezond.

Hop extract

Hop extract is bedoeld voor het uiterlijk van de borsten. Ze worden verjongd. De huid wordt bovendien steviger en elastischer. Je borsten zien er weer uit alsof je 20 bent.

Diverse oliën 

In de crème zitten meerderen oliën. Niet alleen zorgt dit voor een zachte en lekker ruikende crème, de oliën hebben ook een functie. Amandelolie en zonnebloemolie activeren de productie van collageen en elastine in de huid. Huidcellen worden sneller vernieuwd. Dit alles zorgt voor jongere, gladdere en rondere borsten.

Tijd voor actie! Zo gebruik je Pro Breast Plus

Onze proefpersoon heeft een, naar eigen zeggen kleine, cup B. Ze wil op zijn minst naar een cup C, om vol vertrouwen naar het strand te gaan, en om tevreden naar zichzelf te kijken. Natuurlijk hebben we haar verteld dat ze er nu ook mooi uitziet. Bovendien hebben we van veel mannen gehoord dat de cupmaat helemaal niet belangrijk is. Het merendeel heeft niet zo veel met (te) grote borsten.

Om te grote borsten was het onze tester natuurlijk niet te doen. Ze wilde iets groter, en heeft dat geprobeerd door Pro Breast Plus te gebruiken.

Als je een set bestelt, krijg je capsules en een crème. Er zitten 60 capsules in één fles van het supplement. Per dag mag je maximaal twee capsules innemen. Meer kan echt niet, omdat je dan last van je spijsvertering kunt krijgen. Naar eventuele bijwerkingen kijken we straks nog even. De capsules kunnen het beste voor een maaltijd worden ingenomen. Neem ze ook in met voldoende water.

De crème moet op de borst worden aangebracht. Daarna kan de gebruiker een aantal keer de borst masseren. Drie keer is wel voldoende. Je masseert in cirkelvormige bewegingen. Zo wordt de crème optimaal door de huid opgenomen.

Volgens de makers van ProBreast Plus zijn de eerste resultaten al binnen twee weken zichtbaar. Voor permanente resultaten, stevigere borsten die er gezonder en glanzender uitzien, moet de crème minstens twee maanden worden gebruikt.

ProBreast Plus

ProBreast Plus

€59,00

Heeft Pro Breast Plus bijwerkingen?

Goed nieuws, want er zijn nauwelijks, of eigenlijk geen, bijwerkingen van ProBreast Plus. Dit supplement is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat de kans op bijwerkingen al meteen een stuk kleiner maakt. Bovendien is de juiste dosering uitgebreid onderzocht.

Daar zit hem de crux ook in. Je moet wel de goede dosering aanhouden. Niet meer dan twee capsules per dag. Anders kan je problemen met je spijsvertering krijgen. Daar hoef je niet van te schrikken. Pro Breast Plus is geen laxeermiddel. Dat is een koekje ook niet. Maar als je 27 koekjes eet, vinden je darmen dit ook niet zo leuk. Dat geldt ook voor Pro Breast Plus.

Gebruik het op de aanbevolen wijze, dan kan er niks vervelends met je gezondheid gebeuren.

Werkt ProBreast Plus echt?

De meest moeilijke vraag om te beantwoorden, en we gaan proberen dit goed uit te leggen. Daar gebruiken we ook het resultaat van onze proefpersoon voor. Zij heeft het gevoel dat haar borsten groter zijn geworden, en in ieder geval steviger.

Ze gebruikt de capsules en crème nu vier maanden. Omdat het bij jezelf lastig is om resultaten te zien, heeft ze twee vriendinnen die iedere twee weken haar borsten bekijken. Ook zij geven aan dat de borsten er steviger uitzien en groter lijken. Om het echte resultaat te weten hebben we haar cupmaat opgemeten. Haar cupmaat is inderdaad iets toegenomen, maar niet met twee maten. Wel met één maat. Daar is ze overigens al heel tevreden mee.

Resultaat duurt maanden

Houd er rekening mee als je Pro Breast Plus gaat gebruiken dat het maanden kan duren voordat je resultaat ziet. Het moeilijke aan dit verhaal is dat het per vrouw verschillend is welk resultaat er bereikt wordt. Ergens is dat ook logisch, omdat ieder lichaam anders in elkaar zit. De ene vrouw heeft meer aanleg om grotere borsten te krijgen dan de andere vrouw. Dit ontdek je pas als je ProBreast Plus gaat gebruiken.

Veel over de werking van dit product zegt dit niet. ProBreast Plus is een middel dat werkt. Honderden vrouwen hebben profijt van dit borst vergrotende product gehad. Je borsten worden ronder, voller en steviger.

ProBreast Plus ervaringen

Het is altijd goed om voor de aankoop van een product naar ervaringen van andere te kijken. Gelukkig zijn er genoeg Pro Breast Plus ervaringen van andere gebruikers te vinden. Een goede plek om deze reviews te lezen, is door naar een Pro Breast Plus forum te kijken. Hier staan anonieme en onafhankelijke reviews op. Ze hebben geen commercieel belang.

Uit de ProBreast Plus ervaringen van andere vrouwen komen wisselende verhalen naar voren. Zo zijn er vrouwen die geen enkel resultaat zien en dit product dan ook afraden om te gebruiken. Het moet wel gezegd worden dat dit de minderheid is. De meeste vrouwen hebben namelijk wel degelijk resultaat gezien.

De resultaten zijn wel wisselend. De beloofde twee cupmaten zie je vrijwel nergens terug. Als je realistisch bent, is dit ook wat veel gevraagd. Je zou van een cup B naar een cup D gaan. Dat is een wel erg groot verschil. En handig is het ook niet, omdat je hele kledingkast vervangen moet worden.

Het komt vooral naar voren dat de borsten iets groter en steviger zijn. De combinatie van capsules die de aanmaak van oestrogeen stimuleren en een crème die de borsten steviger maakt, lijkt een gouden te zijn.

Waar koop je ProBreast Plus?

Heel simpel, Pro Breast Plus koop je online. Er zijn drie pakketten te koop. Omdat je voor het beste resultaat een half jaar ProBreast Plus moet gebruiken, is de voordeligste optie om het grootste pakket te bestellen. Dit kost je 177 euro. Een behoorlijk bedrag, maar daarmee ben je ook klaar.

Verder kan je pakketten voor drie maanden of een maand bestellen. Houd er wel rekening mee dat het even duurt voordat je resultaten ziet. Daardoor is het basispakket voor een maand niet het meest handige om te bestellen. Bovendien is dit relatief gezien het duurste pakket.

Conclusie: is ProBreast Plus het kopen waard?

Als je deze review hebt gelezen, weet je het antwoord waarschijnlijk al. Pro Breast Plus kan vrouwen inderdaad grotere borsten bezorgen. De werking van bepaalde bestanddelen, zoals fenegriek en hop, is wetenschappelijk bewezen. Volgens de fabrikant kan je cupmaat met één of twee maten toenemen. Je kunt uitgaan van het eerste, omdat twee cupmaten wel erg veel is.

Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om dit product een half jaar te gebruiken. De eerste echte resultaten kan je na twee maanden zien. Je borsten voelen na twee weken al steviger aan.

ProBreast Plus

ProBreast Plus

€59,00

Meer reviews:

Avatar foto

Martijn Katsman