Amouret
Sexamin

Semaxin (review) 2024 Werkt het? Onze ervaring!

Je kunt nog zo gezond leven, de tand des tijds is moeilijk tegen te houden. We krijgen rimpels, onze lichamen doen sneller pijn, en bij mannen begint het haar uit te vallen en wordt de productie van sperma minder. Dat is op zich niet zo erg, ware het niet dat de sexdrive hieronder te lijden heeft. En dan wordt het wél een probleem.

Gelukkig kan ook op dit gebied de natuur een handje worden geholpen. Het wondermiddel in deze casus heet Semaxin. Het is ontwikkeld door Nuvialab, een bedrijf met de hoofdzetel in Hongkong. Semaxin zou de productie van sperma vergroten en zorgt ervoor dat mannen weer meer zin in seks krijgen. Wij namen de proef op de som.

Het middel Semaxin

Semaxin

Semaxin

€49,00

Als we ouder worden, daalt het testosteronniveau. Naast het afnemen van het zogenoemde spermatogenese-proces, de aanmaak van sperma, is dit slecht nieuws voor de sexdrive. Nuvialab claimt dat in Semaxin de perfecte ingrediënten zitten om dit proces af te remmen. Je produceert weer meer sperma en hebt zin in seks alsof je een jonge twintiger bent. Als bekroning belooft Nuvialab een ‘fenomenaal orgasme’.

In Semaxin zitten twaalf ingrediënten. Het is een combinatie van plantenextracten, vitamines en mineralen, antioxidanten en aminozuren. Nuvialab zegt dat de ingrediënten klinisch bewezen effecten hebben. De hoogste tijd om eens naar de belangrijkste ingrediënten te kijken!

N-acetyl-L-cysteïne

Niemand had gezegd dat het eenvoudige namen gingen zijn. N-acetyl-L-cysteïne is een aminozuur dat goed is voor een antioxidant die het DNA van cellen beschermt. Dit is belangrijk voor het genetische materiaal in het sperma.

Eiwitgraswortelextract

Ook dit staat niet iedere dag op tafel. Eiwitgraswortel stimuleert de beweeglijkheid van sperma. Concreet houdt dit in dat je er vruchtbaarder van wordt. Leuke extra’s zijn dat het antioxiderende eigenschappen heeft en het psychologisch en fysiek welzijn wordt ondersteund.

Vitamines en mineralen

Sexamin

Zoals gezegd zitten er diverse vitamines en mineralen in Semaxin. Vitamine E en B12 bijvoorbeeld. Ook de mineralen zink, selenium en folaat zitten in dit middel. Ze zorgen voor een goede kwaliteit van het sperma en kunnen het testosteronniveau verhogen.

Extract van gemalen fruitmoes

Dit extract verhoogt de potentie en heeft een positief effect op de vruchtbaarheid. Dit extract bestaat voor 40 procent uit saponine, een bekend middel op het gebied van lustopwekkers.

Extract van saffraan bloemen

Saffraan stimuleert het libido. Verder maakt saffraan de erecties steviger en helpt het de hoeveelheid sperma te verhogen.

Extract van gevlekte opsala

Volgens Nuvialab hebben diverse studies aangetoond dat opsala zorgt voor een verhoogde productie van sperma.

Wat zeggen de experts over Semaxin?

Niet dat we geen vertrouwen hebben in Nuvialab, maar het is logisch dat een fabrikant positief is over zijn product. Daarom is het goed om naar andere Semaxin ervaringen te kijken. Als er inderdaad een bewezen werking van de bestanddelen is, moet dit onderbouwd worden door wetenschappers.

Nu is het zo dat middelen zoals saffraan en saponine inderdaad een bewezen positief effect hebben op het libido en de aanmaak van sperma. Het lastige in dit verhaal is dat je niet weet in hoeverre dat effect wordt versterkt door het gebruik van Semaxin. De enige oplossing is door dat te testen. Dat hebben we dan ook gedaan.

Semaxin is helaas nog niet getest door wetenschappers en door instellingen zoals de Consumentenbond.

Het gebruik van Semaxin

Semaxin

Semaxin

€49,00

Tot onze verrassing was het niet zo moeilijk om wat proefpersonen te vinden. Een geruststelling voor jou, er zijn meer mannen die met een wat mindere sexdrive kampen. Uiteindelijk gingen we met vier mannen Semaxin testen. De jongste van de mannen is 46 en de oudste 63.

Het advies is om twee capsules per dag in te nemen, tussen de maaltijden door. De capsules moeten met een flinke dosis water worden ingenomen, 300 milliliter per capsule.

Verwacht niet direct wonderen

Het duurt even voordat je effect gaat zien (en vooral voelen) van het gebruik van Semaxin. Dat geeft Nuvialab ook aan op de website. Na een maand hoor je effect te merken van Semaxin. Dan heb je 60 capsules achter je kiezen. Als je na deze maand niet tevreden bent, kan je je geld terugkrijgen. Dat geeft een fijn gevoel. Het is namelijk best wel een investering.

Onze proefpersonen hebben zeker geen spijt gehad van de investering. Semaxin heeft hun seksleven verbeterd. Er moet wel bij vermeld worden dat het lastig is om te bepalen of de hoeveelheid sperma groter is geworden. Sowieso gaat het om vrij kleine hoeveelheden, 2 milliliter volgens Nuvialab. En ze hebben genoten van seks met hun partner, niet van seks met een potje.

De sexdrive is wel behoorlijk toegenomen. Bij alle vier. Dat is een teken dat Semaxin een middel is dat zeker een goede werking heeft. Wel vroegen de mannen zich af of ze niet meer in hun hoofd bezig waren met seks, waardoor ze automatisch meer zin kregen. Hoe dan ook, de sexdrive ging omhoog.

Is het gebruik van Semaxin veilig?

Dat een middel werkt, is mooi meegenomen. Het moet alleen wel veilig zijn. Daar hoef je je bij Semaxin geen zorgen om te maken. Er zitten geen chemische of andere vage stoffen in de capsules. Semaxin bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is uitgebreid getest en gecontroleerd door externe partijen.

Het enige dat er kan gebeuren is dat je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Hoe merk je dat? Tijdens het gebruik. Als je heftig reageert in de vorm van buikpijn of misselijkheid, kan je niet goed tegen een van de bestanddelen. Het advies is om in dat geval meteen met het gebruik van Semaxin te stoppen.

Conclusie: is Semaxin het proberen waard?

Semaxin

Semaxin

€49,00

Semaxin heeft onze vier proefpersonen behoorlijk geholpen. Wat ons betreft is dit middel zeker het kopen waard. Het is ook niet het duurste middel dat de potentie kan verhogen. Voor één maand betaal je 50 euro. Als je voor meer maanden bestelt, betaal je relatief gezien minder.

Semaxin is een volkomen veilig product dat de sexdrive en productie van sperma kan verhogen. En dat is toch waar je als seksueel actieve man naar op zoek bent.

Meer reviews:

Avatar foto

Martijn Katsman