Amouret
sex spelletjes

Sex spelletjes: voor de echt spannende spelletjes

Als je in een langere relatie zit, kan het gebeuren dat de sleur er een beetje in komt. Dat zegt helemaal niks over jullie. Het leven is immers al druk genoeg. Veel mensen hebben hun werk, gezin, vrienden, hobby’s en oh ja, dan moet er ook nog geneukt worden. Een vluggertje is spannend in het vliegtuig, thuis mogen jullie er lekker de tijd voor nemen. Weet je waarmee het weer leuk wordt? Met sex spelletjes.

En nu wil je waarschijnlijk weten welke spelletjes dat zijn. Het leuke is dat dit van alles kan zijn. In dit artikel vertellen we je wat de spannendste sex spelletjes zijn.

Het rollenspel

Laten we eerlijk wezen, van Mens Erger je Niet of Triviant word je niet echt geil. Dat is overigens ook helemaal niet de bedoeling van de makers van deze spelletjes. Gelukkig zijn er sex spelletjes. Een van de meest geliefde games is het rollenspel. Hierin kun je je fantasie volledig benutten.

Misschien raak je er wel opgewonden van om seks te hebben in de sportschool. Een van jullie is de instructeur en de ander de leerling. Bij rollenspellen kunnen ook wat speeltjes worden gebruikt. Een bondage set bijvoorbeeld. Je hoeft niet bang te zijn dat je bont en blauw de arena verlaat. Met een setje handboeien of een bondage touw ben je al een heel eind. Nu nog afspreken wie de strenge schoolmeester of manager gaat spelen.

Rollenspellen kun je blijven doen. Ze houden jullie relatie spannend.

Dobbelen

We gaan geen bingo spelen, tenzij je opgewonden raakt van een zaal vol bejaarden. Dit is een iets ander dobbelspel en eigenlijk ook niet zo geschikt voor bejaarden. Je schrijft zes standjes op, met de nummer 1 tot en met 6 ervoor. Dat ziet er als volgt uit.

  1. Missionaris
  2. Standje 69
  3. Op zijn hondjes
  4. Anaal
  5. Cowgirl
  6. Duo masturberen

Daarna mag er gedobbeld worden. Het spannende aan dit spel is dat er altijd wel een standje tussen zit waar je een beetje tegenop ziet. Voor een vrouw kan het bijvoorbeeld geen pretje zijn om 4 te gooien. Aan de andere kant, met een beetje anaal glijmiddel is het goed te doen.

De liefdesdoos

Met de liefdesdoos kun je in dit verband alle kanten op. Wij doelen op een pot die gevuld is met erotische fantasieën. Jullie schrijven de fantasieën op een briefje. De briefjes doe je daarna in de pot, of doos. En dan maar afwachten wat er uitkomt.

Dit kan een trio zijn, of seks op een spannende plek, bijvoorbeeld een pashokje. Spreek van tevoren wel af wat jullie allemaal op de briefjes mogen schrijven. Als een vrouw haar man bijvoorbeeld wil peggen, moet de man dit ook prettig vinden. Anders wordt het een vervelend spel.

Strippoker

De klassieker mag natuurlijk niet ontbreken. Met strippoker voer je langzaam maar zeker de spanning op. Bij elke ronde moet de verliezer een kledingstuk uittrekken. Om het nog spannender te maken, kun je seksuele handelingen toevoegen.

Het leuke is trouwens dat bijna elk kaartspel geschikt is voor een seksuele variant. Neem iets simpels als pesten. ‘Acht wacht’ kan best spannend zijn. ‘Zeven nog één geven’ is dan weer een uitdaging, zeker na meerdere spelletjes.

De zandloper

Het voorspel is een belangrijk en helaas soms vergeten onderdeel van het liefdesspel. De zandloper is een spannende manier om de tijd te nemen voor het voorspel. Je hebt hiervoor nodig, heel verrassend, een zandloper. Je kunt ook een kookwekker of het alarm van je telefoon gebruiken.

Spreek van tevoren een tijd af, een kwartier bijvoorbeeld of een half uur. Gedurende de afgesproken tijd mogen jullie elkaar alleen strelen, zoenen en voorzichtig betasten. Penetratie is ten strengste verboden, net als klaarkomen.

Dit klinkt makkelijk, maar na een minuut of 14 kan het toch danig beginnen te kriebelen. En als er dan nog 16 minuten op de klok staan, wordt het een uitdaging. Dit wordt teasing sex genoemd, een aanrader om een spannend sex spelletje te doen.

Conclusie

Hierboven heb je een aantal sex spelletjes kunnen zien. Het is een hele kleine greep uit een oneindige box met fantasieën. Laat jullie fantasie vooral de vrije loop. Een goede sex game is echt veel leuker dan een potje Triviant. En ook een stuk spannender.

Jullie ontdekken vanzelf wat jullie favorieten zijn. Dit kan het rollenspel zijn, of het dobbelspel. En je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Juist door de spelletjes af te wisselen, houd je het spannend in de slaapkamer.

Nog meer seks spelletjes? Bekijk hieronder:

Avatar foto

Martijn Katsman