Amouret
Sperma verbeteren

Hoe kan ik mijn sperma verbeteren? 💦

Tja mannen, het is misschien niet het meest populaire onderwerp om over te beginnen, maar we zijn er wel allemaal mee bezig. De kwaliteit van ons sperma. Dit gaat aan de ene kant om vruchtbaarheid, maar ook om de hoeveelheid en niet te vergeten de smaak. Misschien heb je, met partner of alleen, weleens een pornofilm gezien waarbij een man maar bleef spuiten. Dat wil je ook. Er valt genoeg te verbeteren, maar je moet ook weer niet alles geloven wat je in films ziet.

Zaadkwaliteit verbeteren: de vruchtbaarheid

Een verminderde vruchtbaarheid is vervelend. En lastig. Je ziet immers aan de buitenkant niet waar het probleem zit. Gelukkig is er volop onderzoek gedaan naar manieren waarop de kwaliteit van het zaad verbeterd kan worden. Goede voeding en gezond leven speelt een belangrijke rol.

Van vitamine C, zink en foliumzuur is bekend dat ze de vruchtbaarheid van de man flink kunnen vergroten. Je kunt dit apart kopen bij de drogist, maar ook een zaadverbeteraar gaan slikken.

Sperma kwaliteit verbeteren: de smaak

Over slikken gesproken, de smaak moet dan wel een beetje in orde zijn. De smaak van sperma staat niet direct bekend als bijzonder aangenaam. Niet dat alle vrouwen (en mannen) het vies vinden, maar het is geen tiramisu of goed glas wijn. Gelukkig kan je de smaak een beetje beïnvloeden.

Veel koffie zorgt voor een bittere smaak, en roken is ook niet goed voor de smaak. Een man die veel zoete vruchten eet heeft juist wat zoeter sperma. Je kunt dagelijks je dosis zoet fruit eten, of een zaad verbeteraar gebruiken om de smaak wat vriendelijker voor je partner te krijgen.

Kwaliteit sperma verbeteren: de hoeveelheid

Wil je meer zaad produceren? Dat kan, maar is op natuurlijke wijze best lastig. Je kunt ervoor kiezen om maar eens in de veertien dagen klaar te komen. Dan komt er automatisch een stuk meer uit. Nadeel daarvan is wel dat je een dikke week krom loopt.

Door toevoeging van vitaminen en mineralen kan je er al voor zorgen dat er wat meer sperma uitkomt. Daarnaast kan je diverse spermaverbeteraars gebruiken.

Hoe gebruik je een sperma verbeteraar?

We gaan het hier niet over merken hebben, maar over de verschillende soorten producten. Als eerste kan je capsules of tabletten innemen om de kwaliteit van je sperma te verbeteren. Een capsule is vaak wat makkelijker in te nemen, omdat het eenvoudiger is door te slikken.

Druppels zijn ook een mogelijkheid. Deze zijn helemaal simpel in te nemen. Je lost ze op in een glas water. Het is in alle gevallen belangrijk om de juiste dosering aan te houden. Regelmatig gebruik is de sleutel naar succes. Kies voor vaste tijden om de sperma verbeteraar in te nemen. Zo behaal je het beste resultaat.

Verder kan je de sperma verbeteraar aanpassen op het doel dat je hebt. Als je meer sperma wilt produceren, kan je de daarvoor bestemde druppels kopen. Wil je een betere smaak, dan koop je weer andere druppels of capsules.

Avatar foto

Martijn Katsman