Amouret
wat is het roze koeken spel

Wat is het roze koeken spel?

Geloof ons maar, na het lezen van dit artikel over het roze koeken spel is het eten van deze lekkernij nooit meer hetzelfde. Niet dat ze niet meer smaken, maar je gedachten gaan toch even uit naar dit spel. Je vraagt je misschien af of het om een smerig spel gaat. Dat is niet het geval. Althans, de liefhebbers zullen het best een smakelijk spelletje vinden. We zullen je niet langer in spanning laten en snel beginnen met de uitleg over het roze koeken spel.

Wat heb je nodig voor het roze koeken spel?

Er is niet zoveel nodig om het roze koeken spel te kunnen spelen. Uiteraard heb je een roze koek nodig. Dat mogen er ook meer zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers. Speel je het spel met een man of 20, dan is één roze koek een beetje karig. Verder heb je spelers nodig, mannelijke spelers. 

Vrouwen mogen ook meedoen, maar een voorwaarde is dat je spuitend kunt klaarkomen (eventueel een spuitende dildo). Het roze koeken spel wordt dan ook doorgaans door mannen gespeeld. Vrouwen zijn echter niet uitgesloten. In principe kan het spel met iedereen worden gespeeld. Daarbij wordt de Olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen, niet uit het oog verloren.

Hoe speel je het roze koeken spel?

Het is geen ingewikkeld spel om te spelen. Je legt de roze koek op een tafel, of ergens anders op. De deelnemers gaan vervolgens om de roze koek heen staan of zitten. Dan begint het. De broeken gaan naar beneden en er kan gestart worden met rukken.

Bij het roze koeken spel wordt er over de koek gespoten. Degene die als laatste klaarkomt moet de ‘lekkernij’ opeten. Inderdaad, voor de meesten klinkt dit niet heel smakelijk, maar er zijn vast en zeker ook liefhebbers te vinden.

Nu snap je ook waarom het lastig kan zijn om met 20 spelers en één enkele roze koek te spelen. Natuurlijk kan het wel, maar het kan best dringen worden bij de roze koek. Zeker als de eerste deelnemers een schot willen wagen.

Bestaat het roze koeken spel echt?

Eind 2022 ging er een gerucht rond dat ouders bereikte. Een populair nieuw spel op TikTok, genaamd het roze koeken spel. Ouders waren bang dat hun kinderen dit zouden spelen.

Er is niets over bekend dat dit op grote schaal zou gebeuren. Maar dat het spel bestaat, is een feit. Het is populair onder homoseksuele mannen, maar ook hetero mannen spelen het. En, zo eerlijk moet je zijn, voor de meeste hetero mannen is het een grotere straf om een roze koek met extra saus op te eten dan voor de meeste homoseksuele mannen.

De gezonde variant

Ook als je op dieet bent, kun je dit spel spelen. Dan gebruik je geen roze koek, maar een cracker. Deze variant wordt ‘cracker trekken’ genoemd. Het bekt zeker lekker, maar een cracker is natuurlijk wat minder smakelijk dan een roze koek.

Het roze koeken spel wordt ook wel ´koekie kwakkie´ genoemd. Dit ligt ook lekker in de mond. De term bedoelen we hiermee.

Avatar foto

Martijn Katsman