Amouret
Womanizer Premium

Womanizer Premium review: het stille genieten

Soms komt er een vibrator op je pad waar je stil van wordt. Eentje die je zó lekker laat klaarkomen dat je het liefst je agenda de rest van de week (of maand) blokkeert en je in je kamer opsluit. Een vriendin van me vertelde dat dit ook voor de Womanizer Premium geldt. Een zogenoemde stille vibrator, vandaar de titel van deze review. Stil genieten zou volgens haar absoluut niet lukken. In deze Womanizer Premium review lees je of ze gelijk heeft.

Womanizer Premium review

Omschrijving van de Womanizer Premium

De Womanizer Premium is een luchtdrukvibrator. Er zijn verschillende uitvoeringen van dit speeltje, waarvan Black & Gold en de Premium 2 de meest verkochte versies zijn. De vibrator heeft 14 intensiteiten. De eerste stand is zacht en ideaal om in de stemming te komen. Als je bij standje 14 bent aanbeland, vlieg je zowat tegen het plafond.

Het leuke aan de Womanizer Premium is dat er een autopilot functie is. Hierdoor hoef je zelf niet aan de knoppen te zitten, maar wordt de intensiteit steeds een stukje opgevoerd. Deze functie kun je gebruiken als je aan het speeltje gewend bent geraakt. In eerste instantie kun je stand voor stand uitproberen.

Een luchtdrukvibrator maakt geen direct contact met het lichaam. Je plaatst de mond over je clitoris, waarna het grote genieten kan beginnen. Er komen pulserende luchtdrukgolven naar je clitoris. Die golven zorgen voor een zuigende sensatie. Gebruikers zeggen dat het vergelijkbaar is met orale bevrediging, maar dan lekkerder.

Er zitten twee verschillende maten opzetkapjes bij. Immers is niet iedere clitoris hetzelfde. Je mag de Womanizer Premium onder de douche en in bad gebruiken. En het is dus een zeer stille vibrator. Dat geldt voor de vibrator, niet voor de gebruiker.

Mijn ervaring met de Womanizer Premium

Het is namelijk onmogelijk om stil te blijven als je de Womanizer Premium gebruikt. Ik heb al veel speeltjes in en op me gehad, waaronder de Lovense Lush 3, maar de Womanizer Premium staat zeker in mijn top drie.

Dit was mijn eerste luchtdrukvibrator en de ervaring is eigenlijk nergens mee te vergelijken. Het is niet dat ik moeilijk klaarkom, maar binnen een minuut lukt me nooit, ook niet als ik in een ontzettende staat van opwinding ben en al twee keer een orgasme heb bereikt.

Met de Womanizer Premium zijn meerdere orgasmes achter elkaar, waarvan sommige binnen de minuut, een zekerheidje. Het voelt als een combinatie van hard blazen tegen en zuigen aan je clitoris.

Mijn favoriete stand is ergens in het midden, heel precies houd ik dat niet bij. Ik heb een keer 14 geprobeerd, maar deze was te heftig. De eerste stand is voor mij om klaar te komen wat te karig, maar het voelt al wel lekker. Ik zal ergens bij standje acht of negen uitkomen.

De bediening

Qua bediening is de Womanizer Premium heel simpel. In het begin is het even zoeken om de mond van de luchtdrukvibrator goed over je clitoris te plaatsen. Geloof me, je merkt snel genoeg wanneer je het juiste plekje hebt gevonden.

Op het handvat zit een knopje waarmee je een standje hoger of lager kunt schakelen. Het werkt heel eenvoudig. Het enige minpunt is dat je de vibrator moet vasthouden, maar dat kun je moeilijk een nadeel noemen. En de prijs is aan de hoge kant. Maar ja, dit ben je ook kwijt voor een gigolo. En als er een gigolo bestaat die me zo laat klaarkomen als de Womanizer Premium, dan neem ik hem permanent in dienst.

Dit vinden anderen (mijn vriendin uitgezonderd)

Mij is de Womanizer Premium dus meer dan uitstekend bevallen, maar hoe is dat bij anderen? De verhalen van mijn vriendin ken ik, maar zij is een geval apart. Geef haar een cactus en ze weet een manier te vinden om de cactus om te toveren in een sextoy. Daarom heb ik online naar andere ervaringen gezocht.

Die zijn ook volop te vinden, omdat de Womanizer Premium een populair speeltje is. De ervaringen zijn vrij unaniem en duidelijk. Termen als ‘ongelooflijk’, ‘waanzinnig’ en ‘ik kan niet meer zonder’ vliegen je om de oren.

Het enige minpunt van de Womanizer Premium is de hoge prijs. Als je het vergelijkt met een andere bekende luchtdrukvibrator, de Satisfyer Pro 2, dan is die een stuk goedkoper. Welke van de twee lekkerder is? Daar kan ik nog niet over oordelen. Ik wil de Satisfyer Pro 2 ook zeker uittesten, maar deze moet van heel goede huize komen om de Womanizer Premium van de troon te stoten.

€27,99
€69,99
op voorraad
Easytoys.nl

Alternatieven voor de Womanizer Premium

De Womanizer Premium gaat door het leven als stille en luchtdrukvibrator. De stimulatie richt zich op de clitoris. Nu kan het natuurlijk altijd dat je de luchtdrukgolven niet prettig vindt. Gelukkig zijn er nog meer clitoris vibrators te koop.

Het leuke is dat het aanbod groot en gevarieerd is. Zo zijn er vibrators die zowel de clitoris als de g-spot stimuleren. In de lijst zie je talloze speeltjes staan, die je het liefst natuurlijk allemaal wilt uitproberen.

Als je van stevig houdt, is een wand vibrator een aanrader. Deze vibrators zijn ooit gemaakt als massageapparaten. Pas toen iemand ‘per ongeluk’ haar clitoris ging stimuleren, bleek er een grote markt voor zijn. Een wand vibrator is verre van stil, maar voor de liefhebbers wel erg lekker.

Conclusie: de Womanizer Premium bestellen of niet?

Laat ik eerlijk zijn, de enige reden om dit speeltje niet te bestellen, is de prijs. 200 euro is een hoop geld en niet iedereen kan dit missen. Als je bij die 200 euro moet kiezen tussen een nieuw paar schoenen en de Womanizer Premium, is het heel simpel. Dan kies je voor het seksspeeltje.

Ik kan en wil absoluut niet meer zonder. De luchtdrukgolven bezorgen me de lekkerste orgasmes. Je hebt 14 verschillende standen, waardoor je lekker kunt variëren.

Avatar foto

Martijn Katsman