Amouret
Wat betekent 69

Zo maak je het weer spannend tussen de lakens!

Het is normaal dat de passie en opwinding in een relatie na verloop van tijd een beetje afnemen. Maar dat betekent niet dat je genoegen hoeft te nemen met een saai seksleven. Integendeel, er zijn tal van manieren om de vonk weer aan te wakkeren en het weer spannend te maken tussen de lakens. Een leuk seksleven is namelijk superbelangrijk voor een gezonde relatie. Het is dus echt de moeite waard om hieraan te werken. In dit artikel geven we je daarom een aantal tips om het weer spannend te maken tussen de lakens!

Communiceer goed met elkaar

Het startpunt van het weer spannend maken tussen de lakens is goede communicatie met je partner. Wees open over wat je fijn vindt, wat je niet fijn vindt en waar je nieuwsgierig naar bent. Door te delen waar je aan denkt, kunnen jullie samen ontdekken wat voor jullie allebei werkt en wat niet. Als je iets niet zegt, dan kan je partner hier simpelweg geen rekening mee houden. Neem dus goed de tijd om naar elkaar te luisteren en elkaars behoeften te begrijpen. Ga dit gesprek open in en wie weet leren jullie iets nieuws van elkaar.

Zorg voor een romantische setting

Vaak wordt deze stap overgeslagen, maar het creëren van een romantische setting kan echt wat toevoegen aan jullie intieme momenten. Zet wat kaarsjes in de kamer, dim het licht en zet een rustig muziekje op. Door de sfeer te veranderen, creëer je een intieme en ontspannen omgeving waarin jullie je allebei comfortabel voelen en meer kunnen genieten. De rest van de wereld lijkt dan even niet te bestaan, waardoor jullie je allebei volledig open kunnen stellen zonder een gevoel van schaamte.

Praat terwijl jullie bezig zijn

Het hoeft niet stil te zijn als jullie bezig zijn tussen de lakens. Integendeel, praten tijdens de daad kan de ervaring juist een stuk beter maken. Als je ondertussen iets te binnen schiet, of je komt op een idee, deel het dan vooral met je partner. Zo houden jullie het spontaan, wat de avond een stuk spannender kan maken.

Experimenteer met nieuwe dingen

De laatste en misschien wel een van de beste manieren om het weer spannend te maken tussen de lakens, is door te experimenteren met nieuwe dingen. Probeer bijvoorbeeld eens seksspeeltjes uit. Die kunnen voor jullie allebei echt wat toevoegen aan jullie intieme momenten. Tegenwoordig is het aanbod van online sex shop zoals Hismith zo breed, dat eigenlijk iedereen er wel iets voor hem of haar kan vinden. Soms kan het al opwindend zijn om samen met je partner op internet te zoeken wat er beschikbaar is. Terwijl jullie de vibrators en dildos voorbij zien komen, komen jullie misschien al op allerlei leuke ideeën!

sander@sw-marketing.nl